46 Yok Olan Dizisi Ceylan (Melis Birkan) Kimdir?

Star tv ekranlarının 2015 - 2016 sezonu için merakla beklenen dizisi 46 Yok Olan 'a yeni bir oyuncu dahil oldu. Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi filminden bir çok ismin yer alacağı diziye Melis Birkan katıldı. Melis Birkan henüz dizide hangi karakteri oynayacağı bilinmiyor.melis birkan 46 dizisi

Pana Film'in yapımcılığını yaptığı Erdal Beşikçioğlu ve Yasemin Allen gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziye Bu Kalp Seni Unutur mu?, Deli Saraylı ve Leyla ile Mecnun dizilerinde rol alan Melis Birkan katıldı. Dizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor.



Melis Birkan (Ceylan)

melis birkan kimdir30 kasım 1982 Ankara doğumlu 33 yaşındaki yetenekli oyuncu 1.74 boyundadır. Selda Birkan annesi Cevdet Birkan ise babasıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. En iyi kadın oyuncu ödülü bulunmaktadır. Issız Adam filminde kadın başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Leyla İle Mecnun, Avrupa Yakası, Deli Saray, İşler Güçler ve Saklı Kalan gibi dizilerde rol oynamıştır.

 



46 Yok Olan Yeni Bölüm Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.