46 Yok Olan Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu Ve Fragmanı

Breaking Bad uyarlaması olan 46 Yok Olan dizisiyle kamera karşısına geçecek olan Behzat Ç yani (Erdal Beşikçioğlu) yeni rolü için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Behzat Ç karakteriyle tüm Türkiye tarafından tanınan Beşikçioğlu Breaking Bad'in Türkiye uyarlaması ile star tv ekranlarına gelecek. Dizinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem yazdı, reji koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor. Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği 46 Yok Olan dizisinde Erdal Beşikçioğlu kimya öğretmeni Walter White karakterini canlandıracak. Beşikçioğlu yeni oynayacağı rolü için şimdiden çalışmalara başladı. Erdal Beşikçioğlu'nun dizideki partneri Yasemin Allen olacak.

46 Yok Olan Dizisi Konusu:

Kız kardeşi tedavisi mümkün olmayan ve 5 yıldır komada olan kız kardeşi Ezo'yu(Ayça Eren)  iyileştirmek için tüm gücünü kullanan Türkiye'nin en iyi genetik mühendisi olarak gösterilen (Erdal Beşikçioğlu) tüm hahatını kardeşine adamıştır. Zamanla yalnızlaşan ve etrafındaki pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu yolda binlerce hastaya umut olabilecek bir ilaç keşfediyor ve kendisini bir anda büyük bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. İnandığı gerçeğin peşinden koşan profesör için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sır tanıdığı tanımadığı pek çok kişinin hayatını değiştirecektir.



46 Yok Olan Oyuncuları ve İsimleri;

Erdal Beşikçioğlu (Murat)

Dizide ünlü bir profösörü canlandıracak ve 5 yıldır komada olan çok hasta kardeşini iyileştirmek için çözümler arayan ve tüm hayatını kardeşini iyileştirmeye adamış bir abi'yi izleyeceğiz.

5 ocak 1970 Ankara doğumlu Erdal Beşikçioğlu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. Elvin Beşikçioğlu ile evliliği bulunmaktadır. Bir kızı ve bir oğlu bulunmaktadır, aynı zamanda Gençlerbiliği Spor Kulübü başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir. Behzat Ç dizisinde Behzat Ç karakteri ile tanınmıştır.

behzat ç

 

Yasemin Allen (Selin)

Yasemin Allen dizide ünlü profösörün komada olan kız kardeşini canlandıracak. 10 Temmuz 1989 Londra doğumlu genç oyuncu İstanbul'da yaşamaktadır. Annesi Suna Yıldızoğlu'dur. Müjdat Gezen Konservatuarı tiyatro bölümünü bitirmiştir. Hayat Devam Ediyor dizisinde rol arkadaşı olan Onur Tuna ile ilişkisi bulunmaktadır. Kavak Yelleri, Hayat Devam Ediyor, Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi dizilerinde rol almıştır.

yasemin allen

46 yok olan dizisi oyuncuları isimleri fragmanı konusu

Melis Birkan (Ceylan)

1982 doğumlu 33 yaşındaki yetenekli oyuncu Issız Adam dizisindeki başrol oyunculuğu ve Leyla İle Mecnun dizisindeki Leyla karakteri ile tanınmaktadır. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 

Melis Birkan 46 dizisi oyuncuları

 

Saygın Soysal (Doğan)

21 Mayıs 1982 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Hatırla Sevgili, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol oynamıştır. Son olarak Kara Para Aşk Metin Dündar karakteri ile tanınmıştır.saygın soysal kimdir

 

Berkan Şal (Salim)

1 Ocak 1969 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu ekranlara ilk olarak Behzat Ç dizisinde Akbaba karakteri ile gelmiştir. Daha sonra 2014'te Reaksiyon dizisine Tayfun (Ceset) karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

 

Metin Belgin (Ferit)

4 Şubat 1957 Bursa doğumlu deneyimli oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaktadır. Ah Be İstanbul, Binbir Gece, Ömre Bedel, Aşktan Kaçılmaz ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır.

Ayça Eren (Ezo)

1986 Aydın doğumlu genç oyuncu Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'ni bitirmiştir. Erdal Beşikçioğlu'nun önerisi üzerine Behzat Ç dizisinde rol oynamıştır. 2016'da vizyona yeni giren Annemin Yarası filminde rol bulmuştur.

 

Suna Yıldızoğlu (Yıldız)

26 Şubat 1955 İngiltere doğumlu oyuncu 1974'te Türkiye'ye gelmiş ve Kayhan Yıldızoğlu ile evlenmiştir. Böylece Türk vatandaşlığına geçen Suna Yıldızoğlu bir süre sonra boşanmış ve Dudley Allen ile evlenmiştir. Dudley Allen'den Yasemin Allen'i dünyaya getirmiştir. Yalan, Küçük Besleme, Eşref Saati ve Elif gibi dizilerde rol almıştır.

46 Yok Olan Yeni Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.