4N1K Dizisi Oyuncuları Ve Kadrosu

Genç senarist Büşra Yılmaz'ın en çok okunan kitaplarından biri olan 4N1K sinemalarda da aynı şekilde başarıyı yakalamıştı. Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Sina Özer, Buse Narcı, Cemrehan Karakaş gibi isimlerin yer aldığı film 12 Mayıs'ta vizyona girmiş ve 460 bin kişi kadar izlenmişti. 4N1K'nın sinemadaki başarısının ardından filmin yapımcısı Fabrika Yapım filmi diziye dönüştürmeye karar verdi.Dizinin kanalı için Fox tv ile anlaşma sağlandı. Yönetmenliğini yapması için Murat Onbul'la imzalar atıldı.

4N1K Dizisi Konusu

dostluğun, aşkın bir arada olduğu beş gencin kahkaha ve macera dolu hikayesini konu ediniyor.4 erkek arkadaşıyla büyüyen farklı bir genç kız olan Yaprak'ın renkli hayat hikayesini konu ediniyor.



4N1K Dizisi Oyuncuları

Gözde Mutluer (Yaprak)

4 Ekim 1991 Sakarya doğumlu oyuncu 1.59 boyunda ve 52 kilodadır. İlk oyunculuk deneyimini Melekler Korusun dizisiyle yaşamıştır. Lale Devri dizisinde Aslı karakterini oynamıştır. Bebek işi, Dağ, Aşkın Kanunu oynadığı diğer projelerdir.

Hasan Denizyaran

1993 İzmir  doğumlu oyuncu 1.88 boyunda ve 90 kilodadır. Yakışıklılığı ve fit fiziğiyle dikkatleri çeken genç oyuncu Hayat Sevince Güzel dizisiyle tanınmaya başlamıştır. Daha sonra Sungurlar dizisinde rol almıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde eğitimin tamamlamış ayrıca oyunculuk üzerine eğitim almış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Burak Yörük

26 Mayıs 1995 İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu 1.81 boyunda ve 77 kilodadır. Göz rengi siyah, saç rengi ise kumraldır. Sırlar Dünyası, Sır Kapısı, Şeyan, 20 Dakika ve Ben Onu Çok Sevdim gibi projelerde yer almıştır.



Cihan şimşek

6 eylül 1992 Almanya doğumlu oyuncu 1.73 boyunda ve 68 kilodadır. Bez Bebek, Merhaba Hayat, Beni Böyle Sev, Bir Yastıkta, Medcezir ve Hanım Köyü gibi dizilerde rol almıştır.

Sina Özer

28 Ağustos 1995 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.70 boyunda ve 72 kilodadır. 4n1k filminde başrol oyuncularından biri olan Özer'in bir diğer rol aldığı proje ise Gurbette Aşk'tır. 



Cemrehan Karakaş

1995 Tekidağ doğumlu oyuncu İstanbul Bilgi Sanat ve Kültür Yönetmeni Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Sen Benimsin dizisinde yaşamıştır. Son olarak Umutsuz Ev Kadınları ve 4N1K projelerinde yer alan Cemrehan koyu beşiktaşlıdır.

4N1K Dizisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.