8. Gün Dizisi Oyuncuları Kimler

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı, Şeref Meselesi gibi yapımlarda adından sıkça söz ettiren güzel ve genç oyuncu Burcu Biricik'in yeni sezonudaki projesi belli oldu. Genç olduğu kadar başarılı bir oyuncu olan Biricik Ay Yapım'ın yeni sezon için Atv'ye sunduğu aksiyon türündeki 8. Gün'ün başrolünde olacak. Volka Sümbül ve Toprak Karaoğlu'nun senaryosunu yazdığı yeni dizinin yönetmenliğini Hilal Saray yapacak. Masa üstü çalışmaları tamamlanan ve cast çalışmaları devam eden 8. Gün Şubat ayında atv ekranlarında yer alması bekleniyor.

8. Gün Dizisi Konusu

Önemli bir proje üzerinde duran yazılım mühendisi Şehnaz'ın bir uçak kazası snucunda şüpheli ölümü ve bu ölüme inanmak istemeyen kızı Bahar'ın annesinin geliştirdiği yazılım programının peşindeki silahlı adamların rehin alması sonucunda gelişen olayları konu edinecek.



8. Gün Dizisi Oyuncuları

Burcu Biricik (Bahar)

4 Mayıs 1989 yılında Antalya'da dünyaya gelen Burcu Biricik Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünü tamamlamıştır. Molped, Biskrem, n11.com gibi reklam filmlerinde rol almıştır. Ayrıca güzel oyuncu Bana Masla Anlatma, Beni Böyle Sev, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde kendini göstermiştir.

Buğra Gülsoy (Ozan)

22 şubat 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Yasemin Özbudan Talent Management ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Üniversite eğitimini mimarlık üzerine yapmıştır. Kuzey Güney dizisinde Güney karakteriyle büyük bir çıkış yapmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Güneşi Gördüm, Eski Hikaye, Aşk Yeniden, Görümce, Robinson Crusoe, Acı Tatlı Ekşi, Cebimdeki Yabancı ve Mahalle gibi yapımlarda rol almıştır.



Ayça Bingöl

16 Ocak 1975 İstanbul doğumlu usta oyuncu 2001'den itibaren Ali Altuğ ile evlidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Dram Kadın Oyuncu ödülleri bulunmaktadır. Çiçek Taksi, Bıçak Sırtı, İki Aile, Küçük Kadınlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim Adım Gültepe gibi dizilerde rol almıştır. Peter Pan, Kayıp Balık Nemo, Madagaskar, Buz Devri 2: Erime Başlıyor, Buz Devri 3 ve Benim Dünyam gibi filmlerde seslendirmeler yapmıştır.

Musa Uzunlar (Hayati)

22 Nisan 1959 yılında Antalya'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Mimar Sİnan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Kurtlar Vadisi dizisinde İskender Büyük, Poyraz Karayel dizisinde Bahri Umman karakteriyle tanınmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Şubat, Cingöz Recasi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye gibi yapımlarda rol bulmuştur.



8. Gün Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.