Meryem Dizisi Meryem Akça Ölecek Mi?

Savaş kendisinden saklanan gerçekleri öğrenmek için kusursuz bir plan yapar ve Meryem, Dern ve Oktay'ı eski fabrikaya çağırmayı başarır. Oktay'ı da orada gören Meryem şaşırır ve onu neden buraya çağırdın dediğinde Oktay bu buluşmanın bir tuzak olduğunu anlar. Meryem ise sakladığı gerçeklerin masum insanlara zarar verdiğini düşünür ve tüm gerçekleri Savaş'a anlatacağını söyleyerek oradan ayrılmak istediği sıradan bir el silah sesi gelir ve Meryemi vurdu mu vurmadı mı büyük merak konusu oldu.

 Karagül dizisinde Ada karakteriyle tanıdığımız Ayça Ayşin Turan dizisinin final yapmasıyla birlikte yeni proje arayışları içindeydi. Turan Tmc Film'in yaptığı teklifi kabul etti ve dizide Meryem Akça karakterine hayat verecek.



altınsoylar ayça ayşin turan kimdir?

Ayça Ayşin Turan (Meryem Akça)

25 Ekim 1992'de İstanbul'da dünyaya gelmiş olan güzel ve genç oyuncu 1.67m boy ve 47kg dır. Göz rengi Ela'dır. 2014 yılında Fox ekranlarında yayınlanan Karagül dizisinde Ada karakterine can vermiştir. Ayrıca 2011 yılında yine Fox ekranlarında günlük diziolarak ekranlara gelen Dinle Sevgili dizisinde Gülfem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında ise Şükrü Özyıldız ile birlike Sevimli ve Tehlikeli Filminde başrol oynamıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.