Acı Tatlı Ekşi Filmi Nerede Çekildi?

Aşk Yeniden dizisinde başrolleri paylaşan Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy oldukça başarılı bir ikili olmuş ve dizileri uzun süre devam etmişti. Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden dizisindeki başarı göz önüne alındığında yeni bir sinema filmi ile tekrar izleyici karşısına çıkarılması düşünüldü. İzleyicilerin beğenisini kazanan çift komedi türündeki Acı Tatlı Ekşi isimi sinema filminde yine kamera karşısına geçti. 

Filmin çekimleri bir Vakıf Üniversitesi olan İstanbul Okan Üniversitesi'nde başlayıp İzmir'in Alaçatı ve Urla ilçelerinde çekimleri yapılmıştır. Acı Tatlı Ekşi filmi Tv'de ilk bu akşam Show Tv'de ekranlara gelecek.



BKM ile dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Koreli firma CJ Entertainment Turkey’in Türkiye’deki ilk ortak yapımı olan Andaç Haznedaroğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği film seyircisiyle 2017 yılının sonlarında buluşuyor. Senaryosu, atmosferi ve muhteşem oynculuklarıyla hem ağlatıp hem gülümsetecek Yılın Aşk Filmi, Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık 2017'de vizyona girmiştir.

Acı Tatlı Ekşi Filmi Konusu

Kalplere dokunacak bir aşk hikayesini konu ediniyor.



Acı Tatlı Ekşi Filmi Oyuncuları

Özge Özpirinççi

yeni aşk filmi özge özpirinççi

Buğra Gülsoy

yeni aşk buğra gülsoy kim

Yusuf Akgün


Gözde Türkpençe



Osman Alkaş

Füsun Demirel

Rahmi Dilligil



Ferda Işıl

Somer Karvan 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.