• Fragman
  • Dizi Haberleri
  • Acun Ilıcalı’dan Semih Öztürk Kararı Survivor Kıbrıs Finalinde Olacak Mı?

Acun Ilıcalı’dan Semih Öztürk Kararı Survivor Kıbrıs Finalinde Olacak Mı?

Survivor'da ödül oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk ameliyat sonrasında adaya geri dönüş yaptı.Dominik’in başkenti Santo Domingo'da parmağından ameliyat olan daha sonra ABD’nin Houston kentindeki hastaneye gönderilen Semih Öztürk yeniden survivor adasına geldi ve yaşadıklarını anlattı.Ödül oyuncu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk sol baş parmağının eklem kısmında kırık oluştuğunu dile getirdi.Semih’in büyük finale günler kala yaşadığı sakatlığın ardından ise Survivor’da kurallar yeniden değişti. Acun Ilıcalı Survivor’da konseyde Semih Öztürk’ün durumunu ve Survivor finalinin nasıl yapılacağını açıkladı. ğer Semih dokunulmaz olur ve diğer 4 kişiden biri elense bu adil olmazdı. Aynı şekilde Semih’in dokunulmaz olmaması, yarışamayacak birisi için de adil olmazdı. Bu durumda tek bir çözüm vardı. 

Survivor büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak. Hepiniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde yapılacak büyük finale gidiyorsunuz. 5 yarışmacı gidiyor ama yarı final ve final oylamaları olacak. Ayrıca Kıbrıs finali öncesinde Semih’in katılamayacağı ve 4 yarışmacının 2 gün boyunca oynayacağı final oyunları yapılacak. Bu oyunlarda 1. olan yarışmacı Kıbrıs’ta son gün direkt olarak finale kalan iki isimden biri olacak. Oyunlarda 2. olan yarışmacı ise yarı finalde elemeye çıkmaya hak kazanacak.



Semih Öztürk ve oyunlarda 1. ve 2. olamayan diğer iki yarışmacı ise Kıbrıs’taki finallerin 1. gününde oylamaya çıkacak. O akşam sms oylamasında iki kişi elenecek. Kalan bir kişi ise diğer yarı finalistle ertesi gün elemeye çıkacak. 29 Haziran Çarşamba günü ise büyük final yapılacak. Survivor’da birinci olan yarışmacımız ise 500 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak”  

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.