Adı Efsane Yeni Gelen Oyuncular


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

D Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Adı Efsane'nin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Devrim Yalçın oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyorlar. Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır gibi isimler başlrolü paylaşıyorlardı fakat yaz sezonu için genç oyuncularla devam kararı alındı bu yüzden bu önemli isimler diziden senaryo gereği ayrıldı. Dizimiz Adı Efsane 2. devre olarak Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Hakan Ummak, Kaan Selvi ve Özgü Kaya gibi genç oyuncularla 4 temmuz salı akşamı saat 20:00 itibariyle ekran hayatına devam edecek.

Adı Efsane Dizisi Konusu;

Basketbol hayatında kariyerinin en güzel günlerini yaşarken ağır bir kaza geçiren efsane basketbolcu Tarık kaza sonrasında sakatlığı yüzünden basketbola devam edemez. Daha sonra her şeyi birer birer kaybeden Tarık son olarka çocuklarının velayetini de eski karısına vermek durumda kalır. Hayatta bir emeli kalmayan Tarık'ın tek çıkış yolu kızlarını geri kazanmak olacaktır.



Adı Efsane Dizisi Oyuncuları

Engin Benli (Sinan)

1970 23 ocakta İzmir'de hayata gözlerini açan 47 yaşındaki oyuncu kova burcudur. 1.85 boyunda ve 75- 76 kilo arası seyiretmektedir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Özellik Kanıt dizisinde hayat verdiği Başkomiser karakteriyle büyük kitlelere ulaşmıştır. Çiğdem Saruhan Benli ile evlidir. Rüzgar isminde bir de oğlu vardır. Ulak, Büyük Buluşma, Gazi, Poyraz Kayel ve Göç Zamanı gibi dizilerde rol almıştır.

adı efsane engin benli

Hakan Ummak (Sadık)

Tayfun Atlas'ın büyük oğludur. Cesur, kararlı ve hiç bir şeyden taviz vermeyen bir yapısı vardır. Kardeşi Mehmet'in ölümünden kendini sorumlu tutmakta ve bu yüzden de hem kendisine hem çevresine zarar vermektedir. 3 Haziran 1987 Mersin doğumlu 1.87 boyunda ve 79 kiloda olan yetenekli oyuncu Aşk Bir Hayal ve Gamsız Hayat gibi dizilerde rol almıştır.



adı efsane sadık kimdir

Cem Yiğit Üzümoğlu (Hakan)

adı efsane hakan kimdir

Baran Bölükbaşı (Fikret)

adı efsane fikret kimdir

Özgü Kaya (Sibel Yılmaz)

Dilhan Aras (Mercan Başaran)

adı efsane mercan başaran

Ferit Kaya (Ozan Başyurt)

adı efsane ferit kaya

Hasan Naci Cinemre (Osman)

adı efsane osman

Ali Aydın Erduran (Emre Ertüm)

adı efsane emre ertüm

Eda Şölenci (Çiler)

adı efsane çiler kimdir



Buğra Özmüldür (Faruk)

21 Nisan 1991 İstanbul doğumlu oyun 9 yaşında Sinan Çetin'in çektiği Çamlıca Gazoz reklam filmiyle ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Marmara Üniversitesi İngilize Mütercim Tercümanlık bölümünü tamamlamıştır. Sihirli Annem ve Selena gibi dizilerde rol almıştır.

adı efsane faruk kimdir

Güneş Hayat (Kevser)

İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, Ay Tutulması, Alev Alev ve Çalıkuşu gibi dizilerde rol almıştır.

adı efsane kevser kimdir

Bülent Düzgünoğlu (Seyfi)

1973 Ankara doğumlu olan Bülent Düzgünoğlu lise hayatıyla eğitimini tamamlamıştır. Gece Gündüz, Kayıp Şehir, Kasaba gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu bunların yanı sıra Üçüncü Sayfa, Hayatın Tuzu, Unutursam Fısılda gibi filmlerde oynamıştır.

adı efsane seyfi kimdir



Leya Kırşan (Zeynep)

22 Mayıs 2008 İstanbul doğumlu yetenekli 7 yaşındaki çocuk oyuncu Hayat Yolunda, Maral ve son olarakta Eve Dönüş dizisinde rol almıştır.

adı efsane zeynep kimdir

Kaan Sevi (Ali Akıncı)

İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Kaan Sevi İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur.

adı efsane ali kimdir

Burak Aybastı (Ömer Başaran)

adı efsane ömer kimdir

Kıvanç Ertüm (Emre Bey)

adı efsane emre bey kimdir



Adı Efsane Dizisinden Yaz Sezonunda Ayrılan Oyuncular

Erdal Beşikçioğlu (Tarık)

5 Ocak 1970 Ankara doğumlu olan başarılı oyuncu'nun Elvin Beşikçioğlu ile evliliği bulunmaktadır. Bu evlilikten bir erkek çocuğu birde kız çocuğu bulunmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Gençlerbirliği Spor Kulübü İlhan Cavcav'ın yeğenidir. 2010 - 2013 senesi aralığında Behzat Ç dizisinde oynadığı Behzat Ç karakteriyle tanınmaktadır. Reaksiyon, Leyla İle Mecnun, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

efsane erdal beşikçioğlu kimdir biyografisi karakteri

Gökçe Bahadır (Bahar)

1981 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Hatırla Gönül dizisinde başrol Gönül karakterini oynayacak.

gökçe bahadır kimdir efsane dizisi

Rojda Demirer (Seçil)

12 Temmuz 1979 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur.  2002 ve 2008 yılları arasında Trabzon Devlet tiyatrosunda görev almıştır. Geniş Aile dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. Alev Alev adlı dizide İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Hande Soral ile birlikte başrolleri paylaşmıştır. Elde Var Hayat, Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm gibi dizilerde rol oynamıştır.

efsane rojda demirer kimdir karakteri

Almila Ada (Melis)

Reha Özcan (Hasan)

5 Temmuz 1965 Bingöl doğumlu tecrübeli oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro hayatına Trabzon Devlet Tiyatrosunda başladı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosuna atandı. Bahtı Kara filmi ile bir çok ödüle aday gösterilmiştir. Serhat Özcan'ın eşidir. Karadayı, Kollama, Kurtlar Vadisi Pusu, Suskunlar ve Maral gibi dizilerde rol almıştır.

adı efsane hasan kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.