Adı Efsane Rojda Demirer'de Ayrılıyor

Kanal D ekranlarında yakın zamanda başlayacak olan Adı Efsane dizisine yeni bir oyunu dahil oldu. Daha önce Melekler Korusun, Acil Aşk Aranıyor, Geniş Aile gibi dizilerde rol oynayan Rojda Demirer oyuncu kadrosuna katılmıştı.

adı efsane seçil kimdir



Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Reha Özcan, Bülent Düzgünoğlu gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı diziye Rojda Demirer'de katıldı. Demirer dizide Seçil karakterine hayat veriyordu. Aldığımız duyumlara göre Erdal Beşikçoğlu'nun yanı sıra sevilen oyuncu Rojda Demirer'de Adı Efsane dizisinden ayrılıyor. Dizi gençlik dizisi olarak yaz sezonunda yayınlanmaya devam edecek.

Rojda Demirer (Seçil)

12 Temmuz 1979 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur.  2002 ve 2008 yılları arasında Trabzon Devlet tiyatrosunda görev almıştır. Geniş Aile dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. Alev Alev adlı dizide İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Hande Soral ile birlikte başrolleri paylaşmıştır. Elde Var Hayat, Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm gibi dizilerde rol oynamıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.