Adı Efsane Yeni Sezon Oyuncuları Kimler?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane 10 haziran cumartesi akşamı yayınlanan 20. bölümüyle ekran hayatına ara verdi. Adı Efsane'nin 20. bölümünde başrol oyuncularından Tarık karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu ve Bahar karakterine hayat veren Gökçe Bahadır diziden ayrıldı. Dizi temmuz ayında gençlik dizisi olarak yayın hayatına devam edecek. Yapım ekibi başarılı ve tanınan oyuncularla yolunu ayırdı böylece yaz aylarında gençlik dizisi olarak devam edecek. Hayat iki devreli bir maçsa heyecan temmuz'da yeniden başlayacak. Hakan ve tayfasını yeni maceralar bekliyor.

Simay Barlas

Geçtiğimiz sezon Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alan Barlas 19 yaşında İstanbul doğumlu 1.66 boyunda ve 57 kilodadır.



adı efsane simay barlas kimdir

Şenay Gürler

26 Kasım 1966 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünden mezun olmuştur. 2014 - 2015 yılları arasında Kaçak Gelinler dizisinde Seniha karakteriyle başarılı bir profil çizmiştir. Görüş Günü Kadınları, Hayat Devam Ediyor, Küçük Sırlar, Yeni Baştan, Avrupa Yakası ve Acemi Cadı gibi dizilerde rol almıştır. İlk Aşk, Çinliler Geliyor ve Mucize gibi sinema filmlerinde boy göstermiştir.

adı efsane şenay gürler kimdir



Ferit Kaya

33 yaşındaki Diyarbakır doğumlu oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Kavak Yelleri, Menekşe ile Halil, Güneş'in Oğlu, Karamel, Kollama, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi yapımlarda yer almıştır.

adı efsane ferit kaya kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.