Adı Zehra Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını yaptığı Taner Akvardar'ın yönetmenliğini yaptığı Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ile Rana Namatlıoğlu'nun senaryosunu yazdığı Zeynep Çamcı ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı Adı Zehra ilk bölümüyle 24 şubat cumartesi akşamı saat 20:00'da ekranlara geliyor. Adı Zehra her hafta cumartesi akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Adı Zehra Konusu



Almanya'da tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak hayatına devam eden 22 yaşındaki Zehra'nın Frankfurt'daki yoksul ve sorumsuz ailesinin evinde yaşarken babasının ve ağabeyinin para karşılığında evlendirmek istemesi sonucu sevdiği adam Kadir'le kaçmasıyla hikaye başlar. Zehra bu kaçma kovalamaca sonucunda önce ailesinin eline düşer daha sonra ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle otobana bırakılarak ölümle burun buruna bırakılır. Fakat hayat onun için farklı sürprizler hazırlamıştır. Beklenmedik olaylar sonucunda yolu İstanbul'a düşen Zehra korkunç bir suçla örülü İstanbullu bir aileyle yolu kesişir.

Adı Zehra Oyuncuları

Alican Yücesoy (Serkan)

22 Ekim 1982 İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu Melisa Sözden ile evlidir. Eyyvah eyvah filmlerinde rol almıştır. Suskunlar, Şubat, İntikam, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde boy göstermiştir. Son olarak Kördüğüm dizisinde Umut karakteriyle rol bulmuştur.



Zeynep Çamcı (Zehra)

11 Aralık Bodrum doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü taamlamıştır. Beni Böyle Sev dizisinde Alper Saldıran'la başrol oynayan Çamcı herkesin gönlüne taht kurmuştur. Emir'in Yolu, Leyla İle Mecnun ve Canımın İçi gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak Seviyor Sevmiyor dizisinde Deniz karakterine hayat vermiştir.

İnanç Konukçu (Kadir)

1985 Kasım ayı Ankara doğumlu İnanç Konukçu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı Behzat Ç dizisinde Hayalet karakteriyle tanınmıştır. Ankara Üniversitesi mezunu Konukçu Leyla ile Mecnun ve Kaçak gibi dizilerde de kendisine rol bulmuştur.



Hatice Aslan (Şule)

53 yaşındaki Sivas doğumlu usta oyuncu bir çok dizi ve film projesinde yer almıştır. Aslan son olarak Ayrılsak da Beraberiz dizisinde Mehveş rolünde oynamıştır. Son olarak Mayıs Kraliçesi dizisinde Asu karakterine hayat vermiştir.

Hakkı Ergök (Nadir)

18 Ağustos 1960 Kastamonu doğumlu başarılı oyuncu AİTİA Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek okuluna 1978de girdi lisans eğitimini Sigortacılık bölümünde tamamladı. Haziran Gecesi, Kurtlar Vadisi, Annem, Küçük Sırlar, Bulutların Ötesi, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerde rol almıştır.

adı zehra hakki ergök

Seda Güven (Ceren)

28 Ağustos 1984 Balıkesir doğumlu güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Tekstil tasarım bölümü mezunudur. Ekmek Teknesi isimli diziyle oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 1.68 boyunda ve 51 kiloda olan oyuncu Keremcem ile evlidir. 



Emre Kıvılcım (Genco)

23 yaşında olan Emre Kıvılcım, Kanal 7'de yayınlanan Elif dizisinde Selim karakteriyle tanınmıştır. Üniversite'de ekonomi bölümünü okuyan Kıvılcım ileride kendini büyük rollerde göstereceğinin sinayellerini vermiştir. Atletik fiziği ve yakışıklılığı ile kızları kendine hayran bırakmıştır.

Ali Meriç (İsmail Şimşek)

Güneş Hayat (Şermin Şimşek)

Sohel Altan Gol (Salih Şimşek)

Ülkü Hilal Çiftçi (Mine)

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.