Ali Ekber Cevahir Dizi Oyuncuları Ve Konusu

Kadir İnanır yıllar sonra yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 2011 yılında İzmir Çetesi isimli dizide son olarak izlediğimiz Kadir İnanır yaz ayları hiç hazırlıkları devam eden bir diziyle ekranlara gelecek. Gold Film'in yapımcılığını yaptığı Ali Ekbet Cevahir'in çekimleri temmuz ayında başlayacak. Dizide başrolde oynayacak olan Kadir İnanır İstanbul'un şanlı şöhretli kabadayılarından Galatalı Eşref karakterine hayat verecek. Üç çocuğu bulunan Eşref'in ailesinde ve mahallesinde yaşayaacağı çatışmaların ekranlara taşınacağı dizi için çalışmalara hız verildi. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan dizinin Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizinin henüz kanalı ve yayın tarihi bilinmiyor.

Ali Ekber Cevahir Dizisi Konusu



Ali Ekber Cevahir Dizi Oyuncuları

Kadir İnanır (Galatalı Eşref)

15 Nisan 1949 Ordu doğumlu yönetmen ve aynı zamanda usta bir oyuncudur. Marmara Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi Rado ve Televizyonculuk okumuştur. Türkan Şoray'la başrolleri paylaştığı bir çok filmde rol oynayan oyuncu Türk sinemasının en iyi erkek yıldızları arasındadır. Dila Hanım, Derviş Bey, Yürek Yarası, Seyyid, Ateş Dağlı, 72. Koğuş, Tatar Ramazan gibi yeşilçam sinema filmlerinde rol almıştır. Azap Yolu, Kuzey Rüzgarı, Kardelen ve İpsiz Recep gibi dizilerde yer almıştır.



ali ekber cevahir eşref kimdir gerçek ismi

Eda Ece

20 Haziran 1990 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamlamıştır. Pis Yedili dizisiyle herkes tarafından tanınmaya başlamıştır. İngilizce ve Almanca bilmektedir. Beni Böyle Sev dizisinde Zeyno karakterine hayat vermiştir. Hayat Bilgisi ve ilişki Durumu Karışık oynadığı diğer dizilerdir. 1.68 boyunda ve 53 kiloda olan oyuncunun yeni dizideki performansı merakla bekleniyor.

ali ekber cevahir eda edecek kimdir

Gürkan Uygun

27 Mayıs 1974 Sakarya doğumludur. Aslen Gürcistan asıllı olan Türk tiyatrocudur. Türkiye onu ilk olarak Kurtlar Vadisi isimli dizide Memati rolü ile tanımıştır. Başka birçok dizide de rol amıştır. başlıca rol aldığı diziler, Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı,Muhteşem Yüzyıl gibi... Televizyon hayatı 1990 yılında balamıştır. 2008 yılında Şebnem Ceylan ile evlenmiştir.



gürkan uygun ali ekber cevahir

Ali Ekber Cevahir Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.