Alija Dizisi Oyuncuları Konusu

Trt 1 ekranlarında her yaz olduğu gibi bu yaz sezonunda da yeni bir mini dizi başlıyor. Sancak Medya'nın yapımcılığını yaptığı Alija dizi projesi 2003 yılında hayatını kaybeden Bağmsız Bosna Hersek'in kurucus Cumhurbaşkanı Alija İzzetbegoviç'in hayat hikayesini konu ediniyor. Çekimleri 1 ağustos itibariyle başlakanacak olan dizinin senaryosunu Ahmet Tezcan yazıyor. Her bölümü 90 dakika kadar sürecek olan 6 bölümlük mini dizinin oyuncu kadrosunda Yurdaer Okur, Görkem Yertan, Berke Üzrek ve Dilşat Çelebi gibi isimler yer alıyor. Aliya isimli mini dizi projesinin kasım ayında Trt 1 ekranlarında yer alması bekleniyor.

Alija Dizisi Konusu

Alija Dizisi Oyuncuları

Yurdaer Okur

29 Ekim 1974 Riza doğumlu olan başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok Devlet Tiyatrosunda görev alan Okur Karadayı dizisinde oynadığı 3 senelik Uluç Bayraktar karakteri ile tanınmaktadır.Geçtiğimiz sezon Yeter dizisinde başrolde yer almıştır.



Görkem Yertan (Hande İzzetbegoviç)

17 Ocak 1977 Aydın doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunudur. Aşk Yakar, Güneşin Oğlu, Unutma Beni, kayıp Aranıyor, Seni Seviyordum Adamım, Ruhsar gibi dizilerde rol almıştır.



Dilşad Çelebi 

1984 İstabul doğumlu olan güzel oyuncu eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Çelebi İntikam ve Bugünün Saraylısı dizilerindeki performansıyla tanınmaktadır. Son olarak Eve Dönüş dizisinde başrolde yer almıştır.

Berke Üzrek



29 Eylül 1979 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Ağa Kızı, Felek Ne Demek, Yalancı Romantik ve Behzat Ç gibi projelerde yer almıştır.

Emrah Girgin;

Emrah Girgin Kimdir?

Aliya Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.