Yasak Elma Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Geçtiğimiz sezon ekranların en çok izlenen kanalı haline gelen Fox tv'den yep yeni bir dizi projesi daha bomba gibi geliyor. Yapımcılığım Medyapım'ın yaptığı Melis Civelek'in senaryosunu yazdığı dizinin başrollerinde Cesur Yürek dizisinden tanıdığımız Onur Tuna ile Göç Zamanı dizisinden hatırladığımız Talat Bulut paylaşıyor. Cemiyet iş dünyasının perde arkasını konu alan dizinin henüz kadın oyuncuları belli değil. Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Yasak Elma yeni sezonda fox tv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Yasak Elma Dizisi Konusu

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Onur Tuna (Alihan Taşdemir)

aşka ve kadınlara karşı kendini sakınan havacılık şirketi sahibi rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.



16 Temmuz 1988 Çanakkale doğumlu yetenekli oyuncu 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde Lisans eğitimi almıştır. 1.95 boyundaki yakışıklı oyuncu İzmir'de Üniversite hayatında 4 yıllık profesyonel mankenlik yapmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Hayat Devam Ediyor dizisinde Seraç Bakırcı karakterine hayat vermiştir. Bi Küçük Eylül Meselesi filminde rol almıştır ve son olarak Filinta dizisinde Filinta Mustafa karakterine hayat vermiştir.

Sevda Erginci (Zeynep)



Güzel oyuncu 3 Ekim 1993 yılında İStanbul'da doğmuştur. Geçtiğimiz sezon Fox ekranlarında izlenme rekorları kıran Karagül isimli dizide Ayşe karakteri ile ön plana geçmiştir. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Sevda karakterine hayat vermiştir. Son olarak Ver Elini Aşk dizisinde başrolde yer almıştır.

Talat Bulut (Halit Aydın)

Önemli bir iş adamını hayata geçiriyor.

1956 Kars doğumlu Talat Bulut Hacettepe Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Türkan Şoray'ın ısrarı ile ilk olarak Hazal filminde oynayarak oyunculuğa ilk adım adımını attı. Usta oyuncu Mutluluk, Mucize gibi filmlerde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Kasaba, Annem, Saklambaç gibi dizilerde de oyunculuğunu göstermiştir.


talat bulut



Şafak Pekdemir (Zehra Argun)

19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da doğan genç ve güzel oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Türk Malı, Leyla İle Mecnun, İncir Reçeli 2, Asla Vazgeçmem ve Deli Aşk gibi yapımlarda yer almıştır.

Barış Aytaç (Caner Çelebi)

1987 İstanbul doğumlu oyuncu 1.90 boyunda ve 74 kilodadır. Yeşil gözleriyle ve fit fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Evlerden Biri dizisinde başrolde yer almıştır. Ayrıca geçtiğimiz sezon Kalp Atışı dizisinde Fatih Yılmaz karakteriyle bir doktoru canlandırmıştır.



Ahmet Kaynak

14 Aralık 1978'de İzmit'in merkezinde dünyaya gelen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. İtirazım Var, Beş Kardeş, Evli ve Öfkeli, Galip Derviş, Yarım ve Aşk ve Gurur gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Eda Ece (Yıldız Yılmaz)

20 Haziran 1990 doğumlu güzel oyuncu İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. Gaye Sökmen Ajans'ına bağlı çalışmaktadır. 2012 yılında en iyi gençlik dizisi kadın başrol oyuncusu ödülü almıştır. Pis Yedili dizisinde Güçicek (Cimbom) karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Adını Feriha Koydum, Beni Böyle Sev, Kocan Kadar Konuş, İlişki Durumu Karışık, Görümce, Yol Arkadaşım ve Deliha 2 gibi yapımlarda rol bulmuştur.



Kıvanç Kasabalı (Sinan)

Şevval Sam (Ender Argun)

İrem Kahyaoğlu (Şengül Doğan)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.