Anne Dizisi Oyuncuları

Bir Japon yapımı olan Mother dizisinden uyarlanacak yeni dizi 2016 - 2017 sezonunda star tv ekranlarında olacak. MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yeni projenin oyuncuları ve detayları belli olmaya başladı. Senaryosu yazılan ve masaüstü çalışmaları tamamlanan dizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor.

MEDYapım-MF Yapım'ın birlikte çalıştıkları dizinin kadın başrolü için Ezel ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almış olan Cansu Dere ve Vahide Perçin ile imzalar atıldı. Çocuk karakter için ise Beren Gökyıldız ile anlaşmaya varıldı. Yönetmenliğini Merve Girgin'in yapacağı yeni diziden 2017 sezonunda beklenti büyük olacak. Star tv'de Ekim'de ekranlara gelecek olan Anne dizisine bol şans diliyoruz.



Anne Dizisi Konusu

Annesi tarafından ilgi görmeyen ve daha sonra fidye için kaçırılan bir kız çocuğunun hayat hikayesi anlatılacak. Dizide Gonca Vuslateri okuldan her gün morartılarla gelen bir kız çocuğunun sevgilisiyle birlikte yaşayan zalim ve zulum eden anne karakterini canlandıracak.

Anne Dizisi Oyuncuları

Afra Uz (Zeliş)

Diziye 22. bölüm itibariyle katılmış olan çocuk oyuncu Zeynep'in Turna'nın yerine yetimhaneden almaya çalıştığı gazeteci olmak isteyen, çok akıllı, annesi ve babası tarafından terk edilmiş Zeliş'tir.

anne zeliş kimdir gerçek ismi



Zuhal Gencer Erkaya (Saniye)

13 Temmuz 1961 İstanbul doğumlu oyuncu Şaşıfelek Çıkmazı dizisindeki İnci karakteri ile tanınmıştır. 55 aşındaki deneyimli oyuncu Ulak, Kaç Para Kaç, Uzak, Tamam Mıyız?, Hanımın Çiftliği gii dizilerde rol almıştır.

anne saniye kimdir

Cansu Dere (Zeynep Güneş)

Can Nergis (Ali)

Vahide Perçin; (Gönül Aslan)

13 Haziran 1965 İzmir doğumlu usta oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1991 ve 2013 yılları arasında Altan Gördüm ile bir evliliği bulunmaktadır. Bir İstanbul Masalı, İlk Aşk, Annem, Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol oynamıştır.

vahide gördüm kimdir

Gonca Vuslateri (Şule Akçay)

Gülenay Kalkan (Cahide Güneş)

6 Eylül 1960 Ankara doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Tarık Ünlüoğlu ile evlidir.  Gülenay Kalkan başarılı tiyatro oyunlarıyla bilinmektedir.



anne gülenay kalkan kimdir

Berkay Ateş (Cengiz Yıldız)

Serhat Teoman (Komiser Sinan Demir)

anne serhat teoman komiset sinan kimdir

Tevfik Yapıcı (Balıkçı)

1963 doğumlu başarılı oyuncu Akasya Durağı dizisinde tanınmıştır. Yapıcı daha sonra Beş Kardeş dizisinde izleyici karşısına çıkmıştır.

anne dizisi tevfik yapıcı kimdir balıkçı kim

Ahsen Eroğlu (Duru Güneş)

anne duru güneş kimdir karakteri gerçek ismi



Alize Gördüm (Gamze Güneş)

anne gamze güneş kimdir karakteri gerçek ismi

Beren Gökyıldız (Melek Akçay)

29 Eylül 2009 İstanbul doğumlu yetenekli küçük oyuncu Kocamın Ailesi dizisinde Pelin karakterini canlandırmıştır.

Afra Uz

anne dizisi afra uz

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.