Arka Sokaklar Suat Diziden Neden Ayrıldı?

Kanal D ekranlarının efsane dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın 11. sezon finali bölümünde izleyicilerin yürekleri ağızlarına gelecek. Arka Soaklar'ın 23 haziran akşamı ekranalara gelecek olan 447. sezon finali bölümünde Çoban ailesinin ve çocuklarının annesi Suat İlhan Kansu'nun intikam planı sonrası ölümle burun burun gelir. Peki Suat ölecek mi? Fragmanda görüldüğü üzere Suat'ı göstermiyor fakat aile perişan oluyor.

Oğlunun düğünü için alışverişe çıkan Suat evde bir şey unuttuğunu anlayıp geri dönerken dönüş yolunda polislerden kaçan Durul arabasıyla Suat'a çarpar. Suat acilen hastaneye kaldırılır ameliyata alınır fakat doktorlar durumunun çok krikik olduğunu söyler. Bütün aile Suat'ın ayağa kalkması için dua eder.



Hüsnü Çoban ve çocukları Metin Tekin dahil olmak üzere herkes çok üzülür. Suat karakterine hayat veren Figen Evren dizinin oyuncu kadrosundan ayrılıyor mu? Figen Evren yeni sezonda da rol alacak mı? Figen Evren'in senaryosu 11. sezonda son mu buluyor. Dizinin en komik ve sevilen karakterlerinden olan Suat hakkında aldığımız son duyumlara göre karaktere hayat veren Figen Evren'in diziden ölerek ayrıldığını öğrendik. Figen Evren yani (Suat) karakteri yeni sezonda olmayacak.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.