Arka Sokaklar Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

9 sezonluk bir maceranın ardından sezon finali yapan Arka Sokaklar tekrar ekranlara geri dönüyor. Arka Sokaklar yeni sezonuyla kanal d ekranlarında olacak. Uzun süre diğer kanallarla adı geçen Arka Sokaklar tekrar yuvasına kendi kanalına geri döndü.arka sokaklar yeni sezon

Yeni oyuncu kadrosu yenilenen senaryosu ile 20 kasım cuma günü akşamı saat 20:00'da kanal d ekranlarında başlayacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz ve Figen Evren gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziye Oya Akar ve Tolga Çiftçi dahil oldu. Ayrıca sevilen oyuncu Uğur Pektaş (Komser Murat) diziye geri döndü.



 

Uğur Pektaş (Komiser Murat)

uğur pektaş arka sokaklar16 Nisan 1979 İstanbul doğumlu başarılı oyuncunun 2008 ve 2011 yılları arasında Gamze Özçelik ile evlilği bulunmakta ve bu evlilikten Murathan Pektaş isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Düşler ve Gerçekler, Kuşdili gibi dizilerde rol almıştır.



 

 

 

 

Oya Akar (Selin Komiser)



oya akar arka sokaklar1986 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Doktorlar, İstanbul Çocukları, Dağlar Delisi, Şöhret,  Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol almıştır.

 

 

 

 

 



Tolga Çiftçi (Timur)

tolga çiftçi arka sokaklar1971 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümü bitirmiştir. Şölen, Unutma Beni, Sungurlar gibi dizilerde rol almıştır.

 

 

 

 



 

Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.