Arkadaşlar İyidir Oyuncuları

O3 Medya'nın yapımcılığını, Zeynep Güney Tan'ın yaratıcı yönetmenliğini, Deniz Koloş yönetmenliğini yapacağı yeni dizi Arkadaşlar İyidir'in senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. 

28 Ağustos 2016 Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan yeni dizinin oyuncu kadrosunda Emre Karayel (Tarık Hoca), Aslı Melisa Uzun (Seda), Su Kutlu (Gizem), Akın Akınözü (Yunus), İdris Nebi Taşkan (Eren), Hayal Köseoğlu (Merve), Pınar Çağlar Gençtürk, Devrim Özder Akın, Ahmet Mekin, Ece Dizdar, Didem İnselel ve Neslihan Yeldan gibi isimler yer almaktadır.



Arkadaşlar İyidir Konusu

Bir yıl kadar önce Üniversite hazırlık okurken tanışmış olan Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköptü ve Yunus Çağlayan çok samimi arkadaş olmuşlardır. Üniversite'de 1. sınıfa başlayacakları zaman geldiğinde Seda yıllardır görüşmediği Gizem'le karşılaşır. Gizem'le zamanında çok yakın dost olan Seda bir araya geldikleri günden itibaren tekrar kaynaşırlar. Fakat Gizem grubun içine girdiğinde etkisi farklı olur. Bu 5 genç geçmişleriyle yüzleştiğinde olgunluk hayatının hiçte iyi olmadığını anlarlar. Artık tek başlarına bu hayatla mücadele etmek zorunda olduğunun farkına varmışlardır. Hem kendi hayatlarındaki zorluklarla savaşırken hemde arkadaşlarının desteğiyle ayakta kalmaya çalışacaklardır.

Arkadaşlar İyidir Oyuncuları

Aslı Melisa Uzun (Seda)

Ankara doğumlu 19 yaşındaki güzel manken Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk bölümünde 1.sınıf öğrencisi olarak eğitim almaktadır. Miss Türkey 2015'in 2. güzeli seçilen Aslı Melisa Uzun 1.75 boyundadır.
Arkadaşlar İyidir Seda Kimdir?

İdris Nebi Taşkan (Eren)

1992 daoğumlu genç oyuncunun ilk başrol deneyimii kazanacağı yeni dizisidir. Daha önce ise Muhteşem Yüzyıl ve Poyraz Karayel gibi önemli dizilerde yan rollerde yer almıştır. detaylar zaman içerisinde paylaşılacaktır.
Arkadaşlar İyidir Eren Kimdir?



Su Kutlu (Gizem)

1 Ocak 1991 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.66 boyunda 43 kilodadır. Göz rengi kahverengi ve saç rengide kahverengidir. Ali Ayşe'yi Seviyor, Çalıkışı ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.
Arkadaşlar İyidir Gizem Kimdir?

Akın Akınözü (Yunus)

1990 doğumlu genç oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde bir yeniçeri olarak rol almıştır.
Arkadaşlar İyidir Yunus Kimdir?

Hayal Köseoğlu (Merve)

1992 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 2009 yılında Aşkı Memnu dizisinde Nihal'in arkadaşı olarak ekranlara gelmişti. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın nedimesi olarak yer almıştı.

Arkadaşlar İyidir Merve Kimdir

Emre Karayel (Tarık Hoca)
Arkadaşlar İyidir Tarık hoca Kimdir?

Ece Dizdar (Leyla)
Arkadaşlar İyidir Leyla Kimdir

Didem İnselel (Ayşe)

13 Temmuz 1976 İstanbul doğumlu oyuncu 1.73 boyunda ve 58 kilodadır. Kavak Yelleri dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. Beni Böyle Sev dizisine İnci karakterine hayat vermiştir.
Arkadaşlar İyidir Ayşe Kimdir

Neslihan Yeldan (Candan)

25 Şubat 1969 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Kavak Yelleri, Kuzey Güney ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almıştır.
Arkadaşlar İyidir Candan Kimdir

Devrim Özder Akın (Salih)

10 Eylül 1975 doğumlu yetenekli oyuncu başak burcudur ve ilk profesyonel dizi projesidir.
Arkadaşlar iyidir Salih Kimdir

Pınar Çağlar Gençtürk (Sema)

1982 İzmit doğumlu oyuncu 7 Kocalı Hürmüz ve Herkes Mi Aldatır filmlerinde rol almıştır. Yetenekli oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman'ın kardeşini canlandırmıştır.
Arkadaşlar İyidir Sema Kimdir

Ahmet Mekin

6 Ağustos 1932 İstanbul doğumlu usta oyuncu Şükran Sabuncu ile evlidir.  Bugünün Saraylısı, Kayıp Şehir, Umut Üzümleri, Tatar Ramazan, Bizim Hikaye, Seddülbahir32Saaat ve Filinta gibi dizilerde rol almıştır.

Feriha Eyüboğlu (Candan'ın Annesi)

1949 Ankara doğumlu usta oyuncu Çatısız Kadınlar, Melekler Adası, Karagümrük Yanıyor, Arka Sıradakiler, Öğretmen Kemal ve Evlilik Oyunu gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu son olarak Kaçak dizisinde kendisini göstermiştir.

arkadaşlar iyidir feriha eyüboğlu kimdir candan'ın annesi

Arkadaşlar iyidir oyuncuları

Arkadaşlar iyidir oyuncuları

Arkadaşlar iyidir oyuncuları

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.