Bizim Hikaye Barış Ölecek Mi?

Barış'ınbirlikte olmalarının bir hata olarak görmesini kaldıramayan Hülya aracını üst geçitten aşağıya doğru atar. Barış konuşalım dese de pskolojisi hiç iyi olmayan Hülya kafasına koyduğunu yapar ve hayatlarını sonlandırmak ister. Yaşanan kaza sonrasında Hülya ölür, Barış ise hastanede tedavi altına alınır.

Kaçak dizisiyle başarıyı yakalayan Burak Deniz adından oldukça söz ettirmişti. Şimdi ise ünlü isimlerle birlikte aynı dizide rol almaya hazırlanıyor. Yaz aylarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde başrol oynayan Burak Deniz son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Güneşin Kızları'nın güzel başrol oyuncusu Hande Erçel ile birlikte başrolleri paylaşmıştı.Burak Deniz yeni dizi projesi Bizim Hikaye'de Hazal Kaya ile başrolleri paylaşacak. Dizide Barış karakterini canlandıracak olan oyuncu Filiz karakterine aşık olacak karizmatik, yakışıklı bir genci canlandıracak.



Burak Deniz Kimdir?

20 Ekim 1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kaçak dizisinde Burak karateriyle rol almış ve başarıyı yakalamıştı. Oyunculuk hayatına Kolej Günlüğü dizisiyle başlamıştır. Son olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Toprak karakterini canlandırmıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.