Aşk Ve Gurur Oyuncuları Konusu Ve Fragmanı

Limon Film'in yapımcılığını yaptığı Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, Levent Ülgen ve Ayfer Dönmez gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Gurur 5 mart pazar akşamı itibariyle her hafta pazar show tv'de ekranlara gelmeye devam edecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Taner Akvadar oturuyor. Jane Austin’in ölümünün 200. yıl dönümünde Aşk ve Gurur isimli eserinden uyarlanan dizinin senaristliğini Yeşim Aslan, Caner Yalçın ve Memet Güzelbeyoğlu üstleniyor.

Aşk ve Gurur Konusu

Zeynep, İstanbul'un eski semtlerinden birinde yaşayan Esen ailesinin 5 çocuğundan biridir. Çocukluk yıllarından beri aklı Zeynep'te olan Murat ve İstanbul'un zengin ailelerinden birinin tek çocugu ayni zamanda varisi Kenan. Murat'tan evlilik teklifi alan Zeynep Kenan'la tanıştığında kafası karışır. Bir tarafta kendisini çok seven fakat ona karşı yoğun bir bağ hissetmediği Murat, diger tarafta uzak durmak istese de sürprizleriyle kendisine bağlamak isteyen Kenan. Güvendiği denizler ve ulaşamadığı dağlar arasında seçim yapmak durumunda kalan Zeynep aşkı ve sevgiyi sorgulamaya başlar. Kenan ve Murat arasındaki öfke giderek artarken arada kalan Zeynep olur. Murat ve Kenan arasında kalan Zeynep'in zorlu hikayesidir.



Aşk ve Gurur Oyuncuları

Mert Fırat (Kenan Arca)

Damla Sönmez (Zeynep Esen)



Hem tutkulu, hem zeki, hemde cesur bir kadındır. Çoğu zaman kırılgan ama yeri geldiğinde herkese kafa tutabilecek bir kişilik. Üzerindeki sorumlulukların hakkını vermek isteyen ve kendi kararlarından ne olursa olsun dönmeyen asla pes etmeyen bir kadın. Zeynep karşısına çıkan bütün zorlukları aşmaktan yana seçimler yapar.

Alper Saldıran (Murat Işık)

Yakışıklı, entellektüel, idealist bir avukat ve mesleğinde kusursuz bir profil. Fakat büyük mevlalar kazanmak yerine kendisini maddi gücü olmayan insanları savunmak için adamıştır. Bu yüzden önceliği maddiyat değil insanlktır. Zeynep'in en yakın arkadaşıdır ve kendini bildi bileli Zeynep'e sırılsıklam aşıktır. Fakat bu aşkta istediği karşılığı alamaması ve annesini kaybetmiş olması kişiliğinde olumsuzluklara neden olur.

16 Eylül 1984 İstanbul doğumlu genç oyuncu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Melekler Korusun, Yerden Yüksek, Böyle Bitmesin, Beni Böyle Sev ve Kalbim Seni Seçti gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve gurur alper saldıran kimdir

Tülin Özen (Türkan)



Deli dolu, neşeli, kendisiyle barışık bir insan, Duygularını içine atmaya çalışsa da tam bir aşk kadını. Yıllar önce yaptığı evlilik hayallerini süslememiş istediği gibi olmamıştır. Her şeye rağmen aşka sırtını dönmemiştir. Kimseye söylemese de bir gün tutkulu bir aşk yaşayacağına inanmaktadır. Aileyi sırtlayan annelik görevini üstlenen kişi olmuştur. Kendi ayaklarının üstüne sağlam basıp bir gün aşık olabilmek ve kendi hayatını kurmak en büyük hayalidir.

37 yaşındaki yetenekli oyuncu İskender'un da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Lise öğreniminden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Beyaz Gelincik dizisinde Meryemce karakteriyle tanınmıştır. Kapalı Çarşı, Bizim Yenge, Yalan Dünya, Aldırma Gönül ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve gurur tülin özen kimdir

Ahmet Rıfat Şungar (Kadir Yılmaz)

 

Laçin Ceylan (Latife)



(Zeynep'in Annesi) bencil, hep soylu ve zengin olmaya çalışmış, kurnaz bir kadındır. Fakat sevimsiz biri değil. İddialı ve büyük laflar etmesi çoğu zaman kendisini komik duruma düşürmekte, ama asla bu tavrını değiştirmemektedir. Kendinden oldukça emin, bütün olumsuz özelliklerine rağmen kötü kalpli değil. Ailesi onun için her şeyden önce gelmektedir.

Levent Ülgen (Ahmet)

Ayfer Dönmez (Ceren Arca)

Begüm Akkaya (Eli Esen)

aşk ve gurur begüm akkaya kimdir

Lila Gürmen (Şevval Arca)

aşk ve gurur lila gürmen

Rojhat Özsoy (Ali Esen)

aşk ve gurur rojhat özsoy kimdir



Ayris Alptekin (Şükran Esen)

aşk ve gurur ayris alptekin karakteri şükran esen

Sertan Erkaçan (Taylan Çınarlı)

1987 İstanbul doğumlu oyuncu ilk okul ve orta okul öğrenimini tamamladıktan sonra konservatuar için Antalya'ya yerleşti. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde 4 senelik eğitim aldı. Acil Aşk Aranıyor dizisinde Abidin karakteriyle tanınmıştır. Kaçak Gelinler, Can Bedenden Çıkmayın ve Rengarenk gibi dizilerde rol oynamıştır.

aşk ve gurur sertan erkaçan kimdir

Bahar Yanılmaz (Sevim)

36 yaşındaki Rize doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. İki Aile, Geniş Aile ve Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve gurur bahar yanılmaz kimdir

Batuhan Aydar (Selim)

Güler Ökten (Gülnaz Işık)

Hakan Bilgin (Servet Kaya)

Suna Sancaktar (Mine)

Deniz Baydar (Feraye Ayca)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.