Aşk Ve Mavi Ali (Emrah) Öldü Mü?

Atv ekranlarında yayınlanan sevilen dizinin sezon finali bölümünde rahatsızlığını atlatabilmek için ameliyat olmaya karar veriyor. Yayonlanan son fragmanında ameliyat masasında yattığını ve doktorun hastayı kaybediyoruz diye bahsetmesi Ali'nin ölüp ölmeyeceği sorularını akla getirdi. Ancak rahatlıkla söyleyebiliriz ki Ali karakterine hayat veren Emrah'ın yeni sezonda da diziye devam edeceğini söyleyebiliriz.

Küçük Emrah olarak çocukluğumuzun ünlü jön oyuncularından olan Emrah Erdoğan İpek'in uzun zamandır konuşulan projesi belli oldu. Uzun zamandır herhangi bir dizi veya film projesinde yer almayan Emrah'ın ne zaman ekranlara döneceği merak konusuydu. Emrah 1 ay önce yeni bir projeyle ekranlara geleceğini müjdesini vermişti. Dizide Ali karakterine hayat veren Emrah Erdoğan İpek arabasını uçurumdan aşağı sürüyor. Peki ya Ali arabanın içindemiydi? Ali uçurumdan aşağı düşüp öldü mü? Mavi Ali'ye telefonda sesleniyor fakat faydasız. Ali'nin annesi ise duyduğu kötü haber karşısında fenalaşıyor.



aşk ve mavi emrah erdoğan ali karakteri

Emrah Erdoğan İpek (Ali)

Ünlü şarkıcı ve oyuncu olan Emrah 1 Ocak 1971 Diyarbakır doğumludur. Bir çok popüler albüm yapan Emrah'ın en popüler olan televizyon dizi deneyimi 1997 yılında çektiği Albümünede ismini verdiği Unutabilsem dizisidir. Daha sonra ise Belalım Benim, Kınalı Kar, Büyük Yalan, Adak, Oğlum İçin, Hicran Yarası gibi birçok dizide yer almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.