Aşk Ve Mavi Oyuncuları


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Eylül ayında Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Aşk ve Mavi 13 ağustos cumartesi kısa bir tanıtımı yayınlandı. NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Aşk ve Mavinin başrolünde ünlü şarkıcı Emrah ile güzel oyuncu Burcu Kıratlı yer alıyor. Hakan Arslan'ın yönetmenliğini yapacağı yeni dizisinin, senaryosunu ise Gül AbusSemerci ve Yelda Eroğlu kaleme alacaklar.

Yeni dizi Aşk ve Mavi Eylül ayında Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.



Aşk ve Mavi Konusu;

Gençlik yılları cezaevinde geçen (Ali) Emrah Erdoğan İpek cezaevinden çıkıncaya dek hayatına hiç bir kadın girmemiş sevebileceği bir kadın olmamıştır. Mavi (Burcu Kıratlı) şimdiye kadar kimseye bağlanamamış hayat onu farklı yönlere savurmuştur taa ki Aras ile tanışana kadar. Mavi ve Ali'nin karşılaşmasından sonra hayat her iki gencimiz için yeniden başlamaktadır.

Aşk ve Mavi Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu;

Ferit Kaya (Faysal)

Derya Artemel



Yağmur Aydan

Hasan Üner (Bekir)

1980 Kayseri doğumlu oyuncu 1.90 boyunda ve 80 kilodadır. Kaçak, Karadayı, Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kehribar ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde rol bulmuştur.

aşk ve mavi bekir kimdir gerçek ismi

Emrah Erdoğan İpek (Ali)

Ünlü şarkıcı ve oyuncu olan Emrah 1 Ocak 1971 Diyarbakır doğumludur. Bir çok popüler albüm yapan Emrah'ın en popüler olan televizyon dizi deneyimi 1997 yılında çektiği Albümünede ismini verdiği Unutabilsem dizisidir. Daha sonra ise Belalım Benim, Kınalı Kar, Büyük Yalan, Adak, Oğlum İçin, Hicran Yarası gibi birçok dizide yer almıştır.



Burcu Kıratlı (Mavi)

23 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğtimini tamamlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

aşk ve mavi burcu kıratlı kimdir

Baran Akbulut (Ömer) (Mavi'nin Eski Sevgilisi)

Mavi Ali'den intikam almak için yola çıkmadan önce eski sevgilisi Ömer'den ayrılmıştır. Ömer Mavi için geri döner.

aşk ve mavi ömer kim mavinin eski sevgilisi

Işıl Yücesoy (Refika)

2 Ekim 1945 İstanbul doğumlu usta oyuncunun Tanjı Cılızoğlu ile evliliği bulunmakta Meneviş Cılızoğlu isminde birde çocuğu bulunmaktadır. Bir çok dalda en iyi kadın oyuncu ödülüne sahiptir. Yol Arkadaşım, Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Unutursam Fısılda filminde önemli bir rolü bulunmaktadır.

aşk ve mavi ışıl yücesoy kimdir?



Kenan Bal (Fazıl)

1950 Ankara doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'ni tamamlamıştır. Ahmet Mekin ile arkadaşlığından dolayı sinema ve oyuncu çevresiyle tanıştı. Kenan Bal Asmalı Konak, Şubat Soğuğu, Çemberimde Gül Oya, Hırsız Polis, Gazi, Asi, Güz Sancısı, Hayat Ağacı ve Lale Devri gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve mavi kenan bal

Cüneyt Mete (Cemal)

9 Eylül 1970 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Unutma Beni dizisinde Kenan karakteriyle tanınmıştır. Dudaktan Kalbe, Ayrılık, Köprü ve Beni Affet gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve mavi cüneyt mete kimdir

Tuvana Türkay

3 Ekim 1990 Üsküdar doğumlu genç oyuncu Bulgaristan göçmeni bir ailenin tek kızı olarak doğmuştur. İstanbul'da bir kolejde liseyi bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Ayrılık dizisinde Kevok karakterini canlandırmıştır. Kara Para Aşk dizisinde Bahar karakterini oynamıştır. Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterine hayat vermiştir. Mustafa Ceceli'nin aranjörlüğünde Tuana şarkısını coverlamıştır. Şarkı sözü yazmakta ve beste yapmaktadır. Enbe Orkestrasının albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun parçasını seslendirmiştir.

oyun bozan tuvana türkay

Sedef Avcı



22 Ocak 1982 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evlidir, Can isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonemisi bölümünden mezun olmuştur. Ezel, Umut Yolcuları, Arka Sokaklar, Mazi Kalbimde Yaradır, Yaprak Dökümü, Boynu Bükükler ve Bedel dizilerinde rol almıştır.

Uğur Uzunel (İsmet)

12 Kasım 1988 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 1.80 boyunda ve 72 kilodadır. Ağır Roman Yeni Dünya, Ferah Feza, El Yazısı ve Şeref Meselesi dizilerinde rol almıştır.

aşk ve mavi uğur uzunel

Merve Erdoğan

22 Haziran 1991 Niğde doğumlu yetenekli oyuncu Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Ayrı Dünyalar, Beşinci Boyut, Arka Sıradakiler, Emret Komutanım, Sevdaluk gibi dizilerde rol almıştır.

Birgül Ulusoy

14 Mayıs 1972 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu 1.70 boyunda ve 65 kilodadır. Büyük Buluşma, Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi, Yalancı Yarim, Ömre Bedel, Küçük Gelin ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve mavi birgül ulusoy

Necmettin Çobanoğlu (Mahmut)

1953 Erzincan doğumlu usta oyuncu Kartallar Yüksek Uçar, Kurşun Yarası, Eve Dönüş, Güz Sancısı, Asi, Karnımdaki Barut ve Firar gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve mavi necmettin çobanoğlu kimdir

Alayça Öztürk (Safiye)

1984 İstanbul doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kova burcu olan güzel oyuncu Üç Kadın, Fabrika Kızı gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve mavi alayça öztürk kimdir

Osman Karakoç (İlyas)

1983 Diyarbakır doğumlu genç oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç'la evlidir. Gelecek Uzun Sürer, Nolur Ayrılalım ve Unutma Beni gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve mavi osman karakoç

Ayşegül Ünsal (Hasiba)

17 Ağustos 1973 doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Süper Baba, Baba Evi, Kuzenlerim, Gelin ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almıştır.

aşk ve mavi ayşegül ünsal kimdir

Yıldız Ustabaş

aşk ve mavi yıldız ustabaş

Gülderen Güler

aşk ve mavi gülderen güler

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.