Aşk Ve Mavi Mavi (Burcu Kıratlı) Ölecek Mi?

İsmet'in aracına binen Mavi yolculuk esnasından bir kaza atlatırlar fakat İsmet aracın kontrolünü kaybeder ve araçları uçurumdan uçar. Mavi, İsmet ve Fatma'nın aracın uçtuğu yerde farklı yerlere savrulduğunu görüyoruz. Yaşanan bu büyük kazanın diziden ayrılacak isimlerin mi olduğunu akla getirdi. Mavi karakterine hayat veren Mavi ölmeyecek ve dizide izlemeye devam edeceğiz.

Diriliş Ertuğrul dizsinde Gökçe Hatun karakterini canlandıran Burcu Kıratlı dizideki senaryosu bittiği için oyuncu kadrosundan ayrılmıştı. Burcu Kıratlı atv ekranlarının yeni projesi Aşk ve Mavi'nin oyuncu kadrosuna başrol kadın karakteri olarak katıldı. Kıratlı dizide Emrah Erdoğan İpek ile başrolleri paylaşıyor. Aşk ve Mavi'nin 16 haziran cuma akşamı yayınlanacak olan 16. bölüm sezon finalinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Sezon Finali fragmanını izleyen dizinin takipçileri Mavi karakterinin merdivenlerden düştüğünü görünce Burcu Kıratlı'nın yeni sezonda olup olmayacağını sorgulamaya başladı. Mavi karakteri sezon finali bölümünde ölecek mi? Mavi öldü mü? Mavi 2. sezonda yer alacak mı? Burcu Kıratlı Aşk ve Mavi'den ayrılıyor mu? Tahminlerimize göre evet görüldüğü üzere merdivenlerden ayağı takılarak düşüyor ve bayılıyor. Mavi hastaneye kaldırılarak iyileşecek ve rolüne devam edecektir. Mavi karakterine hayat veren Burcu Kıratlı Aşk ve Mavi'nin 2. sezonunda da yer almaya devam edecektir.



Burcu Kıratlı (Mavi)

23 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğtimini tamamlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.