Aşk Yeniden Şaziment Kimdir?

Aşk Yeniden dizisi 17 kasım 2015 salı günü 30. bölümü ile fox tv ekranlarında yaynlandı. Bu bölümde ise izleyicilere yapılan en büyük sürpriz uzun zamandır dizide ismi geçen ancak yüzü bir sır gibi saklanan Şaziment'in ortaya çıkması oldu. Özellikle bu bölümde Şaziment'in yaptığı garip dans geceye damga vuran sahne oldu. 

Şaziment Aşk Yeniden dizisinde Meryem'in manevi oğlu olan Birol'a görür görmez aşık olur.



Aşk Yeniden dizisinin en çok merak edilen karakteri konumunda olan Şaziment'i gelin hep birlikte tanıyalım.

Şaziment Kimdir?

Aşk Yeniden dizisinde Şaziment karakterini Miray Akovalıgil canlandırmaktadır. Aslında avukat olan Miray Akovalıgil youtube vb. sosyal medya sitelerinde hazırladığı videolar ile az da olsa ünlü bir isimdi. Aşk Yeniden dizisi Miray Akovalıgil'in ilk oyunculuk deneyimi olma özelliği taşıyor. Bundan sonra ünlü bir oyuncu olabilecek mi bilinmez ama şimdidien Aşk Yeniden izleyicilerini büyülemeyi başardı.



Fatih'in sahte sevgilisi Melisa olarak Mukaddes'in gönlünü kazanmış bambaşka bir tiple karşımıza geldi. Şimdi ise sadece Şaziment olarak ekranlara geliyor. İlerleyen günlerde farklı bir karaktere bürünecektir.

Aşk Yeniden dizisinin 30. bölümünde geceye damga vuran sahne Şaziment'in yaptığı oldukça dans oldu. Sizler için bu sahneyi bulup paylaşıyoruz. İşte Şaziment'ten ilginç dans şovu.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.