Aşkı Roman Dizisi Oyuncuları Konusu

Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal, Serhat Özcan, Ümit Yesin ve Şeyla Halis gibi isimlerin başrolde yer aldığı efsane dizilerden Cennet Mahallesi yeni versiyonu Solmaz Çiros ve Kaan Güvenilir'in başrollerini paylaştığı  Aşkı Roman hafta içi her gün 18:45'te tv8 ekranlarında...

Aşkı Roman Konusu

Aşkın nelerin üstesinden gelebileceğine tanık olacağımız Aşk-ı Roman. Kaan ve Solmaz'ın sonsuz aşkının yanı sıra mahallenin geri kalan gençlerinin aşkını da izleyeceğiz. Cansel, Anıl, Gürkan ve Dilan'ın dostlukları da türlü sınavlardan geçecek aşk onları da vuracak. Duygusal olduğu kadar eğlenceli de bir mahalle burası. Ne aşkı eksik olacak ne de hüznü. Holdingin tek sahibi veliahdı Lider'in Solmaz'la tanışmasının ardından o zengin dünyayın mahalleye olan etkisine tanıklık edeceğiz. İşler oldukça değişecek fakat onların dünyasında hep aşk önde olacak. 



Aşkı Roman Oyuncuları

Hanife Gürdal

1995 İzmir Torbalı'da doğan Hanife Gürdal 3 kardeştir ve lise mezunudur. Esra Ero'un evlendirme programında 10 aya yakın yer almıştır. Daha sonra Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın programına katılmış 2 yıla aşkın süredir bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Hanife gelen bütün taliplerine ret cevabı vermesiyle ün kazanmıştır.



Solmaz Çiros

19 yaşında olmaz Solmaz Çiros İzmir doğumludur. Bir roman kızı olan Solmaz oynamayı çok seven, neşeli, güler yüzlü bir kızdır. Hayatında evlilik yaşamayan Solmaz evlilik programına katılmış ve hayat arkadaşını aramıştır. Solmaz Çiros 1.70 boyunda ve 1.55 kilodadır. 

eğleneceksen gel solmaz çiros kimdir

Kaan Güvenilir 

Evleneceksen Gel programının en karizmatik damat adaylarından Kaan 27 yaşındadır. Kaan 1.84 boyunda ve 78 kilodadır. Tekstille iglilenmekte, merter de kendi iş yeri olan, daha önce hiç evlilik yaşamamış, bakımlı ve yakışıklılığı ile herkesin dikkatini çeken Kaan, anne ve babasından ayrılmış 10 kardeşten sadece biridir.



eğleneceksen gel kaan çiros kimdir

Ayberk Yılmaz (Lider)

27 şubat 1989 İstanbul doğumlu oyuncu aslen Çanakkale'lidir. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Duvar dizisinde Şafak karakterine hayat vermiştir. Beni Böyle Sev dizisinde Taner karakterini canlandırmıştır.1.78 boyunda ve 70 kiloda olan oyuncunun saç rengi kumral, göz rengi ise mavidir. Balık burcu olan oyuncunun asıl işi mankenliktir. Sevgilisi var mı? sorusuna gelirsek henüz net bir bilgi bulamadık.

Seda Kala (Duru)

20 Ekim 1986 doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. Ömre Bedel, Adanalı, Kavak Yelleri, Çocuklar Duymasın, Alemin Kralı ve Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol almıştır.



Nurullah Şık

Uğur Arslan

Güzel Gazalina

Tayfun Erdoğan

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.