Sen Kiminle Dans Ediyorsun Filmi Nerede Çekildi? Oyuncuları Konusu

Ünlü senarist ve yapımcı Burak Aksak önemli dizi ve sinema projelerinden sonra yeni bir sinema filmi projesini beyazperdeye hazırlıyor. Son olarak Bana Masal Anlatma filmini sinema severlerle buluşturan Burak Aksak yeni filmi için çalışmalara start verdi.

Bkm'nin yapımcılığını yaptığı Sen kiminle Dans Ediyorsun isimli isnema filmini çekimleri İstanbul Maltepede'de gerçekleştirildi. Filmin kadın başrollerinde Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Binnur Kaya ve Okan Çabalar yer alıyor. 



Aysel'in hayatı Annesi ve babasını kaybetmesiyle alt üst olmuştur. Ödüllü bir dans yarışmasını öğrenen Aysel, Şengül'ün dans okuluna başlamasıyla tamamen değişecek ve neşeli günler artık hiç bitmeyecektir.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Film Fragmanı



Sen Kiminle Dans Ediyorsun Filmi Konusu

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Filmi Oyuncuları

Demet Özdemir

26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu güzel oyuncu 3 kardeştir. Dansa olan ilgisi sebebiyle lise zamanda 1 - 2 yıl kadar dans kursuna gitmiştir. 1.70 boyunda ve 56 kiloda olan oyuncu reklam filmlerinde kariyerine başladı. Çilek Kokusu dizisinde Aslı karakteriyle yıldızı parlamıştır. Şu sıralar No 309 dizisinde rol almaktadır.

aşkın dansı demet özdemir kimdir

Uraz Kaygılaroğlu

Binnur Kaya

Okan Çabalar

Nergis Öztürk

Bora Cengiz

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.