Gecenin Kraliçesi Oyuncu Kadrosu, Konusu Ve Fragmanı

Meryem Üzerli'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi yakında star tv ekranlarında başlıyor. Merakla beklenen yeni dizisinin başrolünde Meryem Üzerli rol alacak. Meryem Üzerli'nin ismi daha önce Aşkın Kokusu dizisinde geçmişti. O3 Medya'nın yapımcılığını yaptığı dizinin senaryosunu ise Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan yazıyor. Başrollerinde Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat gibi isimlerin rol alacağı Gecenin Kraliçesi dizisi 2016 sezonuna damga vuracak. Gecenin Kraliçesi 12 Ocak Salı  akşamı itibariyle her hafta saat 20:00'da ekranlarınızda olacak.

Gecenin Kraliçesi 2. Bölüm Fragmanı için Tıklayın...

Gecenin Kraliçesi Oyuncuları



 

Gecenin Kraliçesi Konusu:

Uğur Polat karadenizli ünlü bir iş adamıdır. Öldürülen en yakın arkadaşının küçük oğlunu evlat edinir. Aziz eşini yıllar önce kaybetmiş bir oğlu ve bir kızı vardır. Hayatına hiç bir kadını sokmak istememiştir ta ki hayatına Meryem Uzerli (Selin) girene kadar. Uğur Polat bu kadına aşık olacaktır. İşin garip tarafi şu ki evlatlık aldığı oğlu da bu kadınla yıllar önce bir gecelik bir aşk yaşamıştır. ''Bir gecede solacak olsam da o aşkı yaşamaya razıyım'' sözü kapsamında konu alınır. Selin Fransa'da aşkın kokusunu ararken karşısına Kartal'ın çıkmasıyla aradğını bulur. Kartal ve Selin aşklarının bir gecede solacak olduklarını bilseler de bu aşkı yaşamak isterler ve onların bu aşkı Fransa'dan Türkiye'ye uzanır.



Gecenin Kraliçesi Dizisi

 

Gecenin Kraliçesi Oyuncu Kadrosu:

 

Meryem Uzerli (Selin)

12 Ağustos 1983 Almanya doğumlu başarılı oyuncu Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok yabancı filmde yarımdıc kadın oyuncu olarak rol alan Meryem Üzerli 2011 - 2013 yılları arasında rol oynadığı Muhteşem Yüzyıl'da tanınmış ve oyunculuğuyla sayısız ödül almıştır. Gecenin Kraliçesi Meryem Uzerli Detaylı Profili için TIKLAYIN.



meryem üzerli

 

Murat Yıldırım (Kartal)

 Gecenin Kraliçesi Murat YILDIRIM Detaylı Profili için TIKLAYIN.

murat yıldırım aşkın kokusu

 



Funda Eryiğit (Esra)

Kartal'ın karısı rolündedir.

1 Mart 1984 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Canım Ailem, İstanbul Altınları, Uçurum, Eski Hikaye ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır. Gecenin Kraliçesi Funda ERYİĞİT Detaylı Profili için TIKLAYIN.

funda eryiğit gecenin kraliçesi

 

Deniz Celiloğlu (Emre)



1986 Bulgaristan doğumlu 29 yaşındaki oyuncu 2010 yılında Müge Celiloğlu ile evlenmiş fakat ilişkileri yürümediği için 2013 yılında tek celsede boşanmışlardır. Başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Çalıkışı, Kanıt gibi dizilerde rol almıştır. Gecenin Kraliçesi Deniz CELİLOĞLU Detaylı Profili için TIKLAYIN.

deniz celiloğlu kimdir

 

Burak Deniz (Mert)

Aziz'in öz oğludur.

Yaz sezonunda erken final yapan Tatlı Küçük yalancılar dizisinde Toprak Kaynak'ı canlandıran yakışıklı oyuncuyu ayrıca Medcezir'de oynadığı Aras karakteri ile çok yakından tanıyorsunuz. Yeni dizisi Gecenin kraliçesi'ndeki rolü hakkında henüz bir bilgi yoktur. 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kaçak, Medcezir, Tatlı Küçük yalancılar gibi önemli dizilerde profesyonel bir oyunculuk sergilediğinden dolayı her daim kaliteli yapımlardan güzel teklifler almaktadır. Gecenin Kraliçesi Burak DENİZ Detaylı Profili için TIKLAYIN.

gecenin kraliçesi burak deniz

Uğur Polat (Aziz)

Seda Akman (Hümma)

13 Ocak 1978 Kütahya doğumlu başarılı oyuncu Bilkent Üniversitesi Diksiyon ve Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.1999'da Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçilmiştir. Bir İstanbul Masalı, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Annem, Mükemmel Çift ve Behzat Ç gibi dizilerde rol almıştır. Gecenin Kraliçesi Seda AKMAN Detaylı Profili için TIKLAYIN.

seda akman gecenin kraliçesi

 

Selim Bayraktar (Hakan)

28 Nisan 1975 Ankara doğumlu yetenekli oyuncunun Derya Taşbaşı ile 2014'ten itibaren evliliği bulunmaktadır. Başkent Üniversitesi Radio Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır. Gecenin Kraliçesi Selim BAYRAKTAR Detaylı Profili için TIKLAYIN.

selim bayraktar gecenin kraliçesi

 

Nihan Büyükağaç (Emine):

Selin'in üvey abisi Sadık'ın karısı rolünü canlandırmaktadır. 

28 Eylül 1981 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Gülşah karakterine hayat vermiştir. Gecenin Kraliçesi Selim BAYRAKTAR Detaylı Profili için TIKLAYIN.

gecenin kraliçesi nihan büyükağaç

 

Burak Demir (Oktay)3 Kasım 1978 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. u Kalp Seni Unutur Mu, Farklı Desenler ve İnadına Yaşamak gibi dizilerde rol oynamıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Denizden Gelen ve Sağ Salim 2 gibi filmlerde boy göstermiştir.

 

Ömür Arpacı (Sadık):

Meryem Uzerli (Selin)'in üver abisi Sadık karakterine can vermektedir.gecenin kraliçesi ömür arpacı25 Ocak 1982 Trabzon doğumlu başarılı oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Avrupa Yakası dizisinde rol almıştır. Yalan Dünya dizisinde Reis rolüyle tanınmıştır. Gecenin Kraliçesi Selim BAYRAKTAR Detaylı Profili için TIKLAYIN.

 

Reha Özcan5 Temmuz 1965 Bingöl doğumlu usta oyuncu Karadayı, Kollama, Kurtlar Vadisi Pusu, Suskunlar gibi dizilerde rol oynamıştır. Son olarak tv8 ekranlarında yayınlanan Maral En Güzel Hikayem dizisinde boy göstermiştir.

 

Gözde Kansu23 Ağustos 1980 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesinde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Çiçek Taksi, Abuzer Kadayıf, Dudaktan Kalbe, Neşeli Hayat, Hanımın Çiftliği, Al Yazmalım, Ankara'nın Dikmeni ve son olarak Medcezir gibi dizilerde rol almıştır.

 

 

Osman: 

Selin'in Aziz'den olan oğlu. 4 yaşındadı. Hem Türkçe, hem Fransızca biliyor.

Gecenin kraliçesi osman

Gecenin Kraliçesi Yeni Bölüm Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.