Gecenin Kraliçesi Selin (Meryem Uzerli) Kimdir

Star tv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Gecenin Kraliçesi'nda bir çok ünlü isim bulunurken Meryem Üzerli kadın başrol oyuncusunu canlandıracak. Henüz dizideki karakterin ismini bilmesekte konusundan anladığımız kadarıyla bu rol ona çok yakışacak. 

aşkın kokusu



 

 

 



 

 

 

 

Cesaret dizisi ile uzun süredir ismi geçen Meryem Uzerli yeni dizisi Gecenin Kraliçesi ile karşımıza çıkıyor. Yapımcılığını O3 Medya'nın yaptığı Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan'ın senaristliğini yaptığı dizide Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Mehmet Aslantuğ gibi önemli isimler yer alıyorDizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ederken çekimleri de tüm gaz devam ediyor. Dizide Meryem Uzerli (Selin) karakteriyle Murat Yıldırım (Kartal) hayatına girecek ve üvey oğluyla birbirine düşürecek. Gecenin Kraliçesi kasım ayında star tv ekranlarında olması bekleniyor.



 

Meryem Uzerli (Selin)

aşkın kokusu meryem üzerli32 yaşında 1983 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Meryem Üzerli Hanburga yerleşmiş Schauspiel Studio Frese'de eğitimini tamamlamıştır. 2012 - 2013 yılında Elidor'un reklam yüzü alan Üzerli bu iş üzerinden çok para kazanmıştır. 2011 - 2013 yılları arasında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl'da adını Hürrem Sultan olarak duyurmuş başarılı performansı ile akıllarda yer edinmiştir. Almanya'da bir çok projede yardımcı kadıncı olarak rol alan Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl'daki performansı ile 3 sene boyunca üst üste ödüller almıştır.

Gecenin Kraliçesi Yeni Bölüm Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.