Ateş Böceği Cahide Kimdir?

Star tv ekranlarına yep yeni bir yaz projeyle Ateş Böceği geliyor. Güçlü hikayesi ve üslubu ile dikkat çekecek olan yeni dizi 2017 temmuz ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Mia yapım'ın yapımcılığını yapacağı yeni dizinin başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaşacak. Ateş Böceği'ne tecrübeli oyuncu Derya Alabora dahil oldu.

Derya Alabora son olarak oynadığı Masumiyet filminde oynadığı rol ile bilinmektedir. Usta oyuncu Renkli Dünyalar ve Küçük Hanımefend gibi dizilerde de rol almıştı. Derya Alabora yeni dizisi Ateş Böceği'nde Cahide Pars karakterini canlandıracak.



Derya Alabora (Cahide Pars)

19 Ağustos 1959 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Masumiyet filmi ve Şaşıfelek Çıkmazı dizisi ile tanınmaktadır.Antalya Altın Portakal Film Festivali, Adana Altın Koza Film Festivali en iyi kadın oyuncu ödülleri bulunmaktadır. Uğur Yücel ile evli olan Derya Alabora'nın Can isminde oğlu vardır. Alabora Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümünden mezun olmuştur. Salkım Hanımın Taneleri, Renkli Dünyalar ve Küçük Hanımefendi gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Deliha filminde rol oynamıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.