Ateş Böceği Dizisi Oyuncuları Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Mia Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Barış Yöş'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Ebru Hacıoğlu'nun senaryosunu yazdığı Ateş Böceği isimli dizi yayın hayatına başlamış bulunuyor. Dizinin başrolünde Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir yer alıyor. Seda Güven ve Çağrı Çıtanaklı gibi isimlerin de rol aldığı dizi her hafta perşembe akşamları saat 20:00'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ateş Böceği dizisin hangi oyuncular rol alıyor? Ateş Böceği dizisinin oyuncuları kimler? Ateş Böceği dizisinin konusu ne? Ateş Böceği dizisinin başrolleri kimler? Ateş Böceği dizisinde kimler var? Ateş Böceği dizisinin karakterleri kimler? Ateş Böceği oyuncu isimleri? gibi soruları sizler için haberimizde yanıtladık.

Ateş Böceği Dizisi Konusu

Yakışıklı genç bir avukat olan idealleri üzerinden kurulu bir hayatı olan Barış Buka yani (Seçkin Özdemir) hayatının en zor davasıyla karşı karşıya kalır. Sevinç dolu hayat enerjisi hiç bitmeyen taksi şoförü Aslı Eğilmez'le yani (Nilay Deniz)'le yolları kesişir. Hayatta yaşamadığı hiç bir şey kalmadığına inanan Barış hayatına sürpriz bir şekilde giren Aslı'yla yeni bir maceraya atılır ve hiç bilmediği bir dünyanın kapılarını ardına kadar açar.



Ateş Böceği Dizisi Oyuncuları

Seçkin Özdemir (Barış Buka)

Nilay Deniz (Aslı Eğilmez)

Seda Güven (İlayda Taş)

Çağrı Çıtanak (Teo)

1990 Hatay doğumlu genç oyuncu Ülker Hanım Eller reklamlarıyla tanınmaya başlamıştır. 1.78 boyunda ve 74 kiloda olan oyuncu fit fiziğiyle de dikkatleri çekmektedir. Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Asi ve Tatlı İntikam gibi dizilerde rol almıştır.

aşk böceği çağrı çıtanak kimdir

Derya Alabora (Cahide Pars)

19 Ağustos 1959 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Salkım Hanımın Taneleri, Masumiyet ve Adem'in Trenleri gibi ödüllü filmlerde rol bulmuştur. Küçük Hanımefendi, Çıplak Gerçek ve Acil Aşk Aranıyor gibi dizilerde rol almıştır.



ateş böceği derya alabora kimdir

Yıldırım Memişoğlu (Bilal)

1 şubat 1964 İstanbul doğumlu oyuncu güvenlik görevlisi olarak bir otelde işe başlamış daha sonra Amerika ve İngiltere'de güvenlik ve koruma üzerine silah eğitimi ve yakın dövüş eğitimi almştır. Kurtlar Vadisi, Ateş ve Barut, Kutsal Damacana gibi projelerde yer almıştır. Son olarak Kertenkele dizisinde Deli Kenan karakterine hayat vermiştir.

ateş böceği bilal kimdir

Belma Canciğer (Handan Pars)

16 Aralık 1972 Bursa doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Yahşi Cazibe dizisinde Makbule karakteriyle tanınmıştır. 

ateş böceği belma canciğer kimdir



Umut Yiğit Vanlı (Hakan Şeker)

4 Mayıs 1989 Adana doğumlu yakışıklı oyuncu 1.85 boyunda ve 80 kilodadır. Boğa burcu olan oyuncu Müjdar Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. Beyaz Gelincik, Annem, Acı Aşk ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol bulmuştur.

ateş böceği umut yiğit vanlı kimdir

Durul Bazan (Metin Eğilmez)

20 Eylül 1972 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Türkler Çıldırmış Olmalı, G.D.O Karakedi, Eyvah Eyvah 3, Analı Oğullu ve Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer almıştır.

ateş böceği durul bazan kimdir

Berkay Tulumbacı (Barbaros Gürkan)

Alicia Kapudağ (Arzu Eğilmez)

1990 doğumlu genç ve güzel oyuncu Eğlendirme Dairesi, Hayat Yokuşu, Cinayet ve Küçük Ağa gibi dizilerde rol almıştır.

ateş böceği alicia kapudağ kimdir



Şebnem Dilligil (Neşe Eğilmez)

1 Ocak 1960 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümünü tamamlamıştır. Geniş Aile, Kuzey Güney, Karadayı ve Yılanların Öcü gibi dizilerde rol almıştır.

ateş böceği şebnem dilligil kimdir

Gözde Çığacı (Gül Gürkan)

ateş böceği gül kimdir

Çiğdem Aygün (Sıdıka)

Aslı Samat (Şirin)

Melisa Doğu (Nisan)

Barış'ın müvekkilidir. Mafya babası Bilal'ın boşanmak istemediği belalı karısı. 



ateş böceği nisan kimdir

Buse Arslan (Nevin)

Barış'ın yeni müvekkili

ateş böceği nevin

Kayra Şenocak (Barış'ın Müvekkili)

Lal Tayra Bahar (Çiçek Eğilmez)

ateş böceği tayra bahar kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.