Rüya Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Senarist Funda Alp'in kaleminden yeni bir dizi projesi geliyor. Geçtiğimiz günlerde resmi hesabından bir paylaştımda bulunarak yeni sezon için yeni bir dizi projesi hazırlıklarına başladığını açıkladı. Haftalardır gizlilikle devam eden başarılı yazarın çalışmalarından haberdar olduk. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği Rüya olarak açıklanan dizinin drama olacağını öğrendik. Cemal Şan'ın yönetmenliğini yapacağı Rüya dizisinin çekimleri mayıs ayında başlıyor. Dizinin haziran ayında show tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Paramparça dizisinden tanıdığımız Ceyhun Mengiroğlu ve Kara Sevda'da izlediğimiz Hazal Filiz Küçükköse başrolleri paylaşıyor.. 

Rüya ilk bölümüyle 18 temmuz salı akşamı show tv ekranlarında başlıyor...



Rüya Dizisi Konusu

Birbirlerinden çok farklı sosyal sınıfları olann kişilikleri arasında da dünya kadar fark olan fakat buna rağmen hayatlarını birleştiren 20'li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut'un imkansız aşk hikayesi anlatılıyor. Lise yıllarından beri hayalleri büyük bir tasarımcı olmak isteyen Elif zengin iş dünyasında tekstil veliahtı Bulut Giray'la karşılaşır. Böylelikle büyük bir aşk başlar fakat bu aşkın engeli sayısızdır. Elif'in üvey babası onu kendisinden yaşça çok daha büyük inşaatçı Selami ile evlendirmek ister. Evey anne Gülendam kendisini güvence altına almak için bir daire karşılığında Elif'i satmak ister. İşsiz babasının sıkıntıları, abisinin vurdum duymazlıkları ve üvey kız kardeşinin kıskançıkları evin tüm geçimini sağlamak durumunda olan Elif için oldukça zor bir durumdur. Elif aşkının sonsuza denk süreciğini düşünmezken Bulut Giray'ın onu kolay kolay bırakmaya niyeti yoktur. Bulut'un babasının yıllar önceki gizli ilişkisinden olan erkek kardeşi Alaz'ın yapacakları tüm aileyi ve hayatını derinden etkileyecektir. İki sevgili ailelerinin tüm engellemelerine rağmen aşklarını yaşayabilecek mi? 

Rüya Dizisi Oyuncuları

Ceyhun Mengiroğlu (Bulut Giray)

1986 İstanbul doğumlu genç oyuncu mankenlikten oyunculuğa geçiş yapmıştır. Babası Türkiye'nin önemli isimlerindendir. Turizm Otelcilik bölümünü tamamlamıştır. Fox tv ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde Eren karakterine hayat vermiştir.



rüya dizisi cihan mengirlioğlu kimdir

Hazal Filiz Küçükköse (Elif Ardalı)

Ulaş Tuna Astepe (Alaz)

 

Özge Özder (Ruhşen Giray)



1 Nisan 1978 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu Tansel Öngel ile 3 senelik bir evlilik yaşamıştır. Emret Komutanım, Haziran Gecesi, Dudaktan Kalbe, Ömre Bedel, Umutsuz Ev Kadınları, Ulan İstanbul ve son oalrak Kehribar dizisinde rol almıştır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Özge Özder kimdir?

Goncagül Sunar (Vuslat Akarsu)

17 Eylül 1970 İstanbul doğumlu oyuncu Mahallenin Muhtarları dizisinde Fadime'nin arkadaşı Amalı Konak dizisinde Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki Canan karakteriyle tanınmıştır.

rüya goncagül sunar kimdir

Atilla Saral



27 Mart 1963 Ankara doğumlu oyuncu 1987 yılında mankenliğe başlamış ve bir çok dizi film projesinde yer almıştır. Ayrılık, Son Bahar, Hanımeli Sokağı ve Zeytin Tepesi bunlardan sadece bazılarıdır.

Özge Sezince (Gülendam Büküm Ardalı)

31 yaşında İstanbul'da hayata gözlerini açan Sezince Marmara Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Her Şey Dahil isimli yarışmaya katılan oyuncu daha sonra dizi teklifleri almıştır. Emater, Suskunlar, Kış Masalı ve Sevda Kuşun Kanadında gibi diziler sadece bunlardan bazılarıdır.

Emir Çubukçu (İnan Ardalı)



28 Ekim 1990 İstanbul doğumlu genç ve yakışıklı oyuncu 1.79 boyunda 75 kilodadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Yarım Kalan Mucize, Karadayı ve Bana Sevmeyi Anlat dizilerinde rol bulmuştur.

Buse Varol (Şahika Aslan)

1990 Manisa doğumlu genç oyuncu 1.73 boyunda ve 52 kilodadır.  Üniversiteyi öğretmenlik bölümünü tamamlamıştır. Bir süre dershanelerde öğretmen olarak çalışmıştır. Tozlu Yollar, Arka Sokaklar ve Şehrin Melekleri dizilerinde rol almıştır.

rüya şahika kimdir

Turgut Tunçalp (Faysal Ardalı)

12 Mayıs 1976 Sakarya doğumlu başarılı oyuncu Merhamet dizisinde Moskof Recep isminde baba karakteri ile karşımıza çıkmıştı. 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Selçuklu Komutanı Afşin Bey karakterini canlandırmıştır. Keşanlı Ali Destanı, Kaçak, Galip Derviş, Sakarya Fırat ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki oynadığı diğer dizilerdir. Çanakkale 1915, Delisin Delisin, Recep İvedik 3 gibi filmlerde rol almıştır. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde yer bulmuştur.

rüya faysal kimdir

Funda Bostan (Yıldız)

Devrim Özkan (İpek Giray)

1988 Muğla doğumlu genç oyuncu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi 1. sınıf öğrencisidir. Rüya dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamaktadır.

rüya ipek giray

Rüya Dizisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.