Avlu Dizisi Oyuncuları

Limon Yapım'ın imzasını taşıyan Yüksek Aksu'nun yönetmenliğini Seda Altaylı Turgut'un senaristliğini yaptığı yeni dizi Avlu izleyicileriyle buluşuyor. Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Avlu dizisi çok yakında Star tv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Avlu Dizisi  Konusu;

Yıllardır sessiz kalmış adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının cezaevine girişi konu ediliyor. Özgürlüğünü feda etmek zorunda kalan aynı avluyu paylaşan bu kadınların dışarıya yansımayan mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi adaletlerini sağlamak için verdikleri mücadele konu ediliyor.



Avlu Dizisi Oyuncuları;

Demet Evgar

19 Mayıs 1980 Manisa doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, 1 Kadın 1 Erkek gibi projelerde yer almıştır.. Güzel oyuncu son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol bulmuştur.

Kenan Ece

37 yaşındaki oyuncu Dubai'de dünyaya gelmiştir. Galatasaray'da yöneticilik yapmış olan Turgan Ece dedesidir. 1.80 boyunda ve 75 kiloda ola oyuncu Üniversite eğitimini Amerika'da almıştır. Çakallarla Dans, Kalp Hırsızı, Son, Sağ Salim ve Krem gibi yapımlarda rol almıştır.



Ayça Damgacı

1 Ocak 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu İstanbul Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. 2008 ve 2009 yıllarında en iyi kadın oyuncu ödülüne sahip olmuştur. Aramızda Kalsın, 72. koğuş, O Hayat Benim, Yaktın Beni  ve Ay Lav Yu Tuu gibi yapımlarda rol almıştır.

Şeyla Halis

13 Ocak 1977 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı piyano bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Cennet Mahallesi dizisinde Menekşe karakteriyle tanınmıştır. Akasya Durağı, Yol Arkadaşım, Yahşi Cazibe ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi projelerde yer almıştır.



Nursel Köse

1970 Malatya doğumlu oyuncu Üniversite eğitimi için Almanya'da bir süre yaşamıştır. Köln Üniversitesi'nde Mimarlık okumuştur. 1970 Malatya doğumlu oyuncu Üniversite eğitimi için Almanya'da bir süre yaşamıştır. Köln Üniversitesi'nde Mimarlık okumuştur. Yaşamın Kıyısında filmiyle tanınmaya başlamıştır. Kış Masalı, Kötü Yol, Paramparça, Kafkas, Propangada 2 ve Kaçma Birader gibi projelerde yer almıştır.

nursel köse kimdir

Rüçkan Çalışkur

13 şubat 1947 Trabzon doğumlu oyuncu Ankara Devlet Tiyatrosu'nda eğitim almıştır. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. 1.75 boyunda ve 67 kiloda olan oyuncu, Kınalı Kuzlar, Yersiz Yurtsuz, Parmaklıklar Ardından, Türkan, Acayip Hikayeler, Benim İçin Üzülme, Yılanların Öcü ve Yeter gibi dizilerde rol almıştır.

Ceren Moray

5 Haziran 1985 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen güzel oyuncu memur bir ailenin tek kızıdır. Haliç Üniversitesi Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Doktorlar, Kavak Yelleri, İşler Güçler, Bir Küçük Eylül Meselesi ve O Hayat Benim gibi projelerde yer almıştır.



Teoman Kumbaracıbaşı

18 Ekim 1971 Arjantin doğumlu oyuncu İstanbul Teknik üniversitesi Gemi İnşaatı Mühendisliğini tamamlamıştır. Binbir Gece, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Galip Derviş, Güneşin Kızları ve Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca başarılı oyuncu Eyyvah Eyvah 2, Evim Sensin, Aşk Kırmızı ve Eyyvah Eyvah 3 gibi filmlerde rol bulmuştur.

Deniz Barut

19 Mart 1983 Denizli doğumlu yetenekli oyuncu 1.75 boyunda ve 54 kilodadır. Balık burcu olan genç oyuncu Şafak Balkalbaşıoğlu ile evlidir. Eskişehir Üniversitesi Spor Akademisini bitirerek voleybolcu olmuştur. Kara Para Aşk, Lale Devri, Kaybolan Yıllar ve Son Çıkış dizilerinde rol almıştır.

Deniz Barut

Eslem Akar

23 Mart 1998 İstanbul doğumlu genç oyuncu Sen De Gitme dizisinde rol almıştır.



Onuryay Evren Tan

19 Mart 197 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Ankara Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur. Gölgesizler, Parmaklıklar Ardında, Yasak, Güvenlik, Emanet ve Çanakkale Yüzyıllık Mühür gibi dizilerde rol almıştır. 

Hülya Şen

29 Şubat 1968 Balıkesir doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Sevda Tepesi, Küçük Kadınlar, Krem, Tatar Ramazan, Yedi Güzel Adam, Hatırla Gönül ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol almıştır.

Mihrimah Cankur

Çiğdem Benli

Erhan Güleryüz (Cemal)

Ayna grubunun solistidir.

Ümmü Putgül

Efsane Odağ

Billur Pınar Yılmaz

Hüseyin Turunç

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.