Babamın Günahları Dizisi Oyuncuları Konusu

Abdullah Oğuz'un yönetmenliğini yaptığı Kadir Doğulu, Melisa Sözen ve Mustafa Uğurlu'nun başrollerini paylaştığı Babamın Günahları çarşamba akşamları star tv ekranlarına.. Aksiyon örgüsü ile kurgulu bir baba - kız hikayesini konu edinen Babamın Günahları 1. bölümüyle 10 ocak çarşamba akşamı saat 20:00'da ekranlara geliyor. Babamın Günahları her hafta çarşamba akşamları saat 20:00'da star tv'de...

Babamın Günahları Dizisi Konusu

Hikayemiz Ozan'ın geçmişinde Ferruh'un işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim'e zarar gelmemesi için üstlenmesiyle başlamıştır. İşlemediği bir suç yüzünden Ozan ve Yeşim farklı hayatlar yaşamaya başlarken Ozan'ın henüz bir kızı olduğundan haberi bile yoktur. Yeşim Zeyno'ya yapılacak tedavi için yıllar sonra Ozan'la yüzleir. Hayatla ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan için yeni bir hayat ışığı doğmuştur. Zeyno'nun hayatı bundan sonra Ozan'a bağlıdır. Ozan'ın her hangi bir yaralanması olmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün yine işlemediği bir cinayetin faili olur. Fakat bu defa kendisini siper edemeyeceği bir nedeni vardır o kişi Zeyno'dur.



Babamın Günahları Dizisi Oyuncuları

Kadir Doğulu (Ozan)

19 Nisan 1982 Mersin doğumlu yetenekli oyuncu 1.78 boyundadır. Okan Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Küçük Sırlar, Pis Yedili, Fatih Harbiye gibi dizilerde rol oynamıştır. 2016 yazında oyuncu olan Neslihan Atagül ile hayatını birleştirmiştir. Son olarak Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper karakteriyle başrolde yer almıştır.



Melisa Sözen (Yeşim)

6 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Alican Yücesoy ile 2013 2014 yılları arasında evlilik yaşamıştır. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde rol alan Sözen ilk olarak Çemberimde Gül Oya dizisinde tanınmıştır. Beşinci Boyut, Asmalı Konak, Şubat, Muhteşem Yüzyıl ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır.

Mustafa Uğurlu (Ferruh)

25 kasım 1955 Karaman doğumlu usta oyuncu Ahmet Uğurlu'nun kardeşidir. Kader, Bir Zamanlar Osmanlı, Galip Derviş, Düşler ve Umutlar gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak İçerde dizisinde Yusuf Komiser'i canlandırmıştır.




Müjde Uzman (Zümrüt)

26 Eylül 1984 İstanbul doğumlu oyuncu modellikle başladığı kariyerine Dram Tv'de Vj'lik yaparak devam etmiştir. Dream Tv'de yer aldıktan sonra oyunculuğa geçiş yapan oyuncu Fatih, 20 Dakika, Bir Çocuk Sevdim, Muhteşem Yüzyıl ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştır.

Sezin Akbaşoğulları (Melike)

22 Nisan 1981 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Bilkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Beyaz Gelincik dizisinde Ceren Aslanbaş karakteriyle yakaladığı çıkışını Racon Ailem İçin dizisiyle sürdürmüştür. 



İsmail Demirci (Reha)

Mehrnoush Esmaeilpour (Feride)

Gökçen Bilge Çiftçi (Zeyno)



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.