Hayat Sırları Dizisi Oyuncuları Konusu

Hayat Sırları oyuncuları kimler? Hayat Sırları oyuncu kadrosunda kimler var? Hayat Sırları karakterleri, Hayat Sırları kim kimdir? Hayat Sırları konusu ne? Hayat Sırları oyuncu isimleri, tüm detaylar haberimizde...

Most Production'un yapımcılığını yaptığı Mahinur Ergun'un senaryosunu yazdığı Murat Can Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü gibi isimlerin rol aldığı Hayat Sırları 1 kasım salı akşamı saat 20:00 itibariyle kanal d ekranlarında başlıyor. 



Hayat Sırları Dizisi Konusu

Bir yandan Burak ve Seher'in kalplere dokunan tutkulu ve gizemli aşkına ortak olurken diğer yandan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı'nın ve Kuzgun mutfağının sevgi dolu hikayesine tanıklık edeceğiz. Hayat onları beklenmedik yerlerden vuracak, sessizce yaklaşan büyük tehlike her biririnin canlarını acıtacak, sırların açığa çıkması, hayatlarını darmadağın edecek. İstanbul'un sakin semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasıyla hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi yaşanan her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışacak. 

Hayat Sırları Dizisi Oyuncuları

Ekin Koç (Burak Özer)

15 Ağustos 1986 Antalya doğumlu oyuncu Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'den oyunculuk dersleri almıştır. Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide oyunculuk hayatına başlayan Ekin Koç daha sonra Benim Adım Gültepe dizsinde Seyfi karakterini canlandırmıştır. Geçtiğimiz sezon ise Muhteşem Yüzyıl Kösem'de 1. Ahmet karakterine hayat vermiştir.



Hazar Ergüçlü (Seher Kuzgun)

Olgun Toker (Kemal Kuzgun)

Devrim Yakut (İnci Kuzgun)

27 Mayıs 1968 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunudur. 1.66 boyunda ve 65 kiloda olan oyuncu ikizler burcudur. Alper Kut ile sevgilidir. Keşanlı ALi Destanı, Ben Onu Çok Sevdim, Annem Uyurken gibi projelerde yer alan oyuncu son alarak geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel dizisinde Mihriban karakterine hayat vermiştir.

Ahmet Mümtaz Taylan (Mustafa Kuzgun)

12 Eylül 1965 Ankara doğumlu başarılı oyuncu aynı zamanda yönetmenlikte yapmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Leyla İle Mecnun dizisinde oynadığı İskender rolü ile tanınmıştır. Ayçin İnci ile evlilikleri bulunmaktadır.

görünen adam ahmet mümtaz ceylan

Ayfer Dönmez (Banu Batuhan)

35 yaşındaki Manisa doğumlu yetenekli oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü mezunudur. Şimdilerde Kadir Has Üniversitesi'nde Oyunculuk Yüksek Lisansı yapmaya devam ediyor. Bir İstanbul Masalı, Hatırla Sevgili ve Dilah Hanım gibi dizilerde rol almıştır.



Gökçe Yanardağ (Ayşen Özer)

18 Eylül 1975 İstanbul doğumlu oyuncu Aşk ve Ceza, Hayatımın Rolü, Güneşi Beklerken, Sevdam Alabora, Tatlı Küçük Yalancılar ve Kırgın Çiçekler gibi dizilerde rol almıştır.

Utku Ateş (Murat Başar)

1990 İstanbul doğumlu oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunudur. Kurt Seyit ve Şura, Pek Yakında, Çlek Kokusu ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almıştır.

Nilgün Türksever (Selma İmren)

30 Eylül 1977 Bursa doğumlu başarılı oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları oyunculuk bölümü mezunudur. İlk dizi kariyerini Kara Yazı dizisinde icra etmiştir. Türksever evli ve bir kızı, bir de oğlu vardır.



Ecem Erkek (Şirin Kuzgun)

Mehmet Bilge Aslan (Zafer Paşalı)

Ayşegül Cengiz Akman (Melek Paşalı)

Efecan Şenolsun (Hakan İmren)

Ecem Simge Yurdatapan (Tuba Türkkan)

Barış Gönenen (Arhan Tan)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.