Badem Şekeri 5 20 Aralık'ta Fox Tv'de

Aydın Bulut yönetmenliğini, Alpr Erze'nin senaryosunu yazdığı 2017 yapımı komedi türündeki film ekranlarınıza geliyor. Badem Şekeri 5 filmi 20 aralık 2017 pazartesi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Badem Şekeri filminin başrollerinde en son Şahane Damat dizisinde başrol oynayan Burcu Özberk ve Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde başrol oynayan Alper Saldıran dizisinde yer alıyor. Haikye Yozgat'ın Aşağı Delice ve Yukarı Delice köyünde geçiyor. 2017 yılında vizyona giren film tv'de ilk kez fox tv ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.Çanakkale'de çekimleri yapılan Badem Şekeri 5, 20 aralık pazartesi akşamı saat 20:00'da fox tv'de izleyicileriyle buluşacak.



Badem Şekeri 5 Konusu;

Uzaman doktorluğunu tamamlayan mecburi hizmete geçiş yapan Doktor Mehmet Yozgat'ın ilçesindeki hastaneye gitmek için yola çıkar. Aşağı delice köyünün muhtarı Bahri, köye doktor getireceğini vaad etmiş fakat bir türlü amacına ulaşamamıştır. Umudunu kaybetmek üzere olan muhtarın imdadına delice köyünün delice kızı Ayşe yetişir. Devlet onlara doktor göndermediği için kendilerine diğer köylerden bir doktoru yani Doktor Mehmet'i gözlerine keser ve kaçırırlar. Mehmet'in çok önemli bir sırrı vardır. Tüm bu yaşananlar arasında Mehmet'in tesk tesellisi Ayşe olur. Mehmet köylülerin elinden kurtulmaya çalışrıken büyük bir aşka kapılır.

Badem Şekeri 5 Oyuncuları;

Burcu Özberk (Ayşe)

12 Aralık 1989 Eskişehir doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakteri ile büyük beğeni toplamıştır. Güneşin Kızları dizisinde Nazlı Yılmaz karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.

Badem Şekeri Burcu Özberk



Alper Saldıran (Doktor Mehmet)

Genç oyuncu 16 Eylül 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde Mustafa karakterine hayat vermiştir.

Badem Şekeri Alper Saldıran

Burcu Altın

13 eylül 1984 İstanbul Kadıköy doğumlu oyuncu Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü sanatları bölümü mezunudur. Rina isimli sinema filminde Gökçe karakteriyle başrolde yer almıştır. Arka Sokaklar, babam Sağolsun, Sudan Bıkmış Balıklar ve Beni Böyle Sev gibi dizi projelerinde yer almıştır.

badem şekeri burcu altın kimdir



Mehmet Atay (Muhtar Bahri)

1957 Ankara doğumlu ouncu Ankara Devlet konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Bizim Evin Halleri dizisinde Peyami karakterine hayat vermiştir. Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Taş Mektep, Meddah ve Yılanların Öcü gibi yapımlarda yer almıştır.

badem şekeri mehmet atay kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.