Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Nehir Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Cem Tabak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bahtiyar Ölmez yayın hayatına başlıyor. Atv ekranlarının yeni sezon projeleri arasında yer alan Bahtiyar Ölmez'in başrollerini Yetgin Dikinciler ve Hande Subaşı paylaşırken senaryosunu ise Salih Tuna yazıyor. Bahtiyar Ölmez 11 kasım cumartesi günü saat 20:00 itibariyle izleyicileriyle buluşuyor.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Konusu

İstanbul'un eski mahallelerinden birinde yaşayan hayalperest, sempatik fakat hiç bir işte diki tutturamamış Bahtiyar'ın hayatını anlatıyor. Bir Mafya babasına olan benzerliği sebebiyle bir anda kendisini onun yerinde bulan Bahtiyar'ın eğlenceli traji komik hikayesi konu edilirken Bahtiyar Ölmez iki hayat arasında sıkışıp kalır. Bir yanda babasının ve kız kardeşinin de içinde yer aldığı eski hayatı diğer yanda idare etmeye çalıştığı yeni hayatına uyum sağlamayı başarabilecek mi? 



Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncuları

Yetkin Dikinciler (Bahtiyar Ölmez)

15 Ağustos 1969 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Felsefe bölümünü okumutur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarı tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Esra Akkaya ile 1999 yılında evlenmiş 2000'de boşanmıştır. 2014 yılında Aslı Orcan ile evlenmiş ve devam etmektedir. Muhteşem Yüzyıl, Çıplak Gerçek, Merhaba Hayat, Nadide Hayat, Biz Size Döneriz, Her Şey Mümkün gibi projerlerde yer almıştır.

Yetkin Dikinciler (Rıfat Çakar)

Bahtiyar'a ikiz kardeşi gibi benzeyen ünlü mafya babasıdır.



Hande Subaşı (Aylin)

29 yaşında manken olarak bilinen Hande Subaşı Türkiye'de güzellik yarışmasında birinciliğinin ardından Miss Worl güzellik yarışmasına katılmış ve başarıyla temsil etmiştir. İstanbul Üniversitesi Fransızca Tercümanlık bölümü mezunudur. 1.80 boyunda ve 62 kilodadır. Adak, Kuşdili, Elveda Rumeli, Elde Var Hayat, Düşman Kardeşler ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer almıştır.

Güven Hokna (Latife Çakar)

24 Ocak 1964 Ankara doğumlu oyuncu Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul'da yaşayan insanlardan biridir. Kurtlar Vadisi'nde Baron Mehmet Karahanlı'nın eşi Nergis'i canlandırmıştır. Sensiz Olmaz, Huzur Sokağı, O Aşk Benim ve Bana Sevmeyi Anlat gibi dizilerde rol almıştır.



Orhan Aydın (Aytekin Yavuz)

1961 İstanbul doğumlu oyuncu 1.73 boyunda ve 78 kilodadır. 5 Dakika programındaki Kavruk Hasan tiplemesiyle tanınmıştır. Tatlı Hayat, Emret Komutanım, Adanlı Yerden Yüksek gibi dizilerde rol almıştır.

Serkan Kuru (Fuat)

18 Haziran 1978 Bursa doumlu oyuncu Müjdar Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimini tamamlamıştır. Elde Var Hayat, Kertenkele, Kara Para Aşk, Beş Kardeş ve Şevkat Yerimdar gibi dizilerde rol almıştır.

Ali Çatalbaş

17 Kasım 1963 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümü mezunudur. Destere, Kolpaçino, Küçük Hesaplar, Kod Adı Reaksiyon gibi projelerde yer almıştır.



Semih Öztürk (Caner)

1990 İstanbul doğumlu Semih Öztürk aslen Bursalı'dır. 1.80 boyunda ve 80 kilodadır. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunudur. Tv8'deki Ütopya yarışmasıyla ekranlara çıkmıştır. Bu yarışmada adından çokca söz ettiren Öztürk daah sonra Survivor yarışmasında yer almıştır.

Hazal Şenel

18 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu oyuncu Selena dizisinde Kıvılcım Aykar karakteriyle tanınmıştır. Gani Müjde'nin yaptığı Osmanlı Cumhuriyeti filminde garson rolünde oynamıştır. Pis Yedili dizisinde Salça karakterine hayat vermiştir.

Umut Oğuz (Şinasi)

Adanalı dizisinde Fiko karakteriyle tanıdığımız Umut Oğuz son olarak geçtiğimiz sezon Kertenkele dizisinde rol almıştır.



Gözde Okur (Vildan Korkmaz)

Yakup Yavru

Bahtiyar Ölmez Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.