Bana Sevmeyi Anlat Oyuncuları Konusu

Ay Yapım'ın Fox Tv için hazırladığı yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat'in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında 26 Ağustos Cuma akşamı ekranlara gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat Kadir Doğulu fanları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Bana Sevmeyi Anlat'ın kadın başrolü Seda Bakan, erkek başrolünü ise Kadir Doğulu oldu.. Dizide Seda Bakan Leyla karakterini Kadir Doğulu ise Alper karakterine hayat verecek. Kötü karakteri ise bir çok dizi ve filmde rol almış olan Mustafa Üstündağ Haşmet karakteri ile ekranlarımıza taşıyacak. Bana Sevmeyi Anlat'ın senaryosunu Deniz Akçay kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Mesude Eraslan gerçekleştirecek.



Dizinin Oyuncu kadrosunda ayrıca; Kadir Çermik, Aslı Orcan, Bahadır Vatanoğlu, Emir Çubukçu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper Özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer gibi isimlerde yer alıyor.

Bana Sevmeyi Anlat Fragmanını izlemek için resim üzerine Tıklayabilirsiniz...

Bana Sevmeyi anlat Fragman izle



Bana Sevmeyi Anlat Konusu;

Sevdiği herkes tarafından hatta aşkından bile ihanete uğramış olan Alper ile Etrafındaki kalabalığa rağmen bebeğinden başka hiç bir kimsesi olmayan Leyla. Alper ile Leyla'nın içinde oldukları hayattan kaçtıkları bir sırada yolları kesişen birbirleri uğruna verdikleri mücadelenin hikayesini anlatacak. Haşmet karakteri ise dizide iki gencine yaşamlarının bir dönüm noktası olacak.

 

Bana Sevmeyi Anlat Oyuncuları

  • Kadir Doğulu (Alper)

35 yaşında olan Aper eşi Berna'dan Çiçek isminde bir kızı vardır. Restorant işletmeciliği yapan alper eşini bir kaza sonucu kaybetmiştir. Tamamen tesadüf eseri Leyla ile tanışır ve hayatı artık tamamen değişir.

Bana Sevmeyi Anlat Alper Kimdir

  • Seda Bakan (Leyla)

Babasına olan kızgınlığı yüzünden yanlış bir kişi ile bir ilişki yaşar ve oğlu Rüzgar dünyaya gelir. Daha sonra ise oğlunun geleceği, güzel bir hayat sürmesi için Haşmet ile evlenir. Haşmet'in karanlık yüzünü öğrendiğinde ise ondan kaçmaya başlar. Kaçarken tamamen tesadüf eser Alper'in arabasına biner.



Bana Sevmeyi Anlat Leyla Kimdir

  • Mustafa Üstündağ (Haşmet)

İstanbul'da yaşayan orta halli bir ailenin oğludur. Okulu biter bitmez iş hayatına atılan Haşmet azmi ile kısa sürede yükselir ve çok zengin bir iş adamı olur. Leyla'ya ilk görüşte aşık olmuş ve onunla evlenmiştir. Fakat çok sevdiği eşi Leyla'dan karanlık yüzünü saklamak için çeşitli yollar arar ama başarılı olamaz..

11 Şubat 1977 Mersin doğumlu sevilen oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmiyle herkes tarafından tanınmıştır. Ecem Özkaya Üstündağ ile evli olan Mustafa'nın Ahmet Kaan Üstündağ isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. Yılan Hikayesi, Yarım Elma, Kurtlar Vadisi Pusu, İzmir Çetesi, Emret Komutanım, Merhamet, Aşkın Kanunu ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat Haşmet Kimdir

Bahadır Vatanoğlu (Hakverdi)

Salih'in ikinci eşi Ayla'dan olma Hakverdi Almanya'da doğmuştur ve iki arada bir derede kalmıştır.

1 Ocak 1983 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu ikizler burcudur İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur.Bana Sevmeyi Anlat Bahadır Vatanoğlu Kimdir?

Dolunay Soysert (Canan)

Ünlü bir dergi grubunun başarılı yöneticisidir. Tam anlamıyla başarıya aç ve şuanki başarılarının altında kendi çabası olan bir iş kadınıdır.

25 Mart 1973 Adana doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2006'dan itibaren Sinan Tuzcu ile evliliği bulunmaktadır. Benim Annem Bir Melek, Urfalıyam Ezelden, Muhteşem Yüzyıl, Adanalı ve son olarakta Fox ekranlarında yayınlanan Çifte Saadet'te rol almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat dolunay soysert kimdir

Aslı Orcan (Berna)

Alper'in karısı ve Çiçek'in annesidir. Alper'in en yakın arkadaşı dolandırıcı Onur'la yasak ilişki içerisindedir.

27 Mayıs 1980 Aydın doğumlu yetenekli oyuncu Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Dansları bölümünden mezun olmuştur. Yetkin Dikinciler ile 2014 yılından itibaren evliliği bulunmaktadır. Aile Saadeti, Kurt Seyit ve Şura, Karadayı ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat Aslı Orcan Kimdir?

Cemil Büyükdöğerli (Onur)

Alper, Engin ve Berna'nın okuldan beri arkadaşı olan Onur dolandırıcılıkta uzmandır. En yakın arkadaşı Alper'i dolandırırken diğer yandan karısı Berna ile gizli bir ilişkisi bulunmaktadır.

24 Aralık 1980 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Kavak Yelleri dizisinde Atakan karakteriyle tanınmıştır. Kavak Yelleri, Çıplak Gerçek ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat Cemil Büyükdöğerli Kimdir?

Serdar Özer; (Engin)

Alper ve Onur'un Üniversiteden arkadaşı aynı zamanda Haşmet'in bir numaralı adamıdır.

Bana Sevmeyi Anlat Serdar Özer Kimdir?

Bihter Dinçer (Suzan)

Alper'in kız kardeşidir. Kocasının sayesinde sosyete katılmıştır.

Güzel oyuncu 12 Mart 1982 Diyarbakır doğumludur. Daha önce birçok dizi ve filmde rol almıştır. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinde Nazan karakterini canlandırmıştır.

Bana Sevmeyi Anlat Bihter Dinçel

Gülper Özdemir (Simge)

Almanya'da doğup büyümüş olan Salih ve Ayla'nın ilk kızı Simge küçüklüğünden beri Leyla'yı kıskanmaktadır. Leyla'nın kocasından boşanmasıyla birlikte Simge'nin hayalleri de yıkılmıştır.

Emir Çubukçu; (Burak)

Haşmet'in Amerika'dan dönen varlıklı yeğenidir.

Bana Sevmeyi Anlat Emir Çubukçu

Mine Kılıç; (Ezgi)

Almanya'da Leyla'nın en yakın arkadaşıdır. Ailesinin Türkiye'ye geri dönmesiyle birlikte ayrı kalmalarına rağmen İstanbul'da tekrar bir araya gelecek ve kenetleneceklerdir.

Bana Sevmeyi Anlat Mine Kılıç

Kadir Çermik (Salih)

Leyla'nın babası aynı zamanda Canan'ın eski kocasıdır. Haşmet'le birlikte karanlık işlerde yer almaktadır.

21 Temmuz 1977 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat Kadir Çermik Kimdir?

İlayda Alişan; (Eylül)

Alper'in büyük yeğeni olan 19 yaşındaki Eylül annesi ve babasını kaybetmesiyle kardeşinide yanına alarak Alper'in evinde yaşayacak fakat ev onlara dar gelecektir.

1996 doğumlu olan genç oyuncu daha önce Serçe sarayı dizisinde Sinem, enim Adım gültepe dizisinde nurten, Bir Çocuk Sevmdim'de Merve ve so olarak ta Gönül hırsızı dizilerinde rol almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat İlayda Alişan kimdir?

Mahperi Mertoğlu (Ayla)

Salih'in ikinci eşi Leyla'nın ise üvey annesidir. Fakat Ayla hiç bir zaman Leyla'yı kendi kızı gibi görmemiştir.

Naz Sayıner (Mercan)

Alper'in en küçük yeğeni olan Mercan sempatik duygularla beslenen herkese karşı ılımlı 16 yaşında genç bir kızdır.

Lavinya Ünlüer (Çiçek Eren)

Evin neşe kaynağı henüz 6 yaşında olan Çiçek Alper ve Berna'nın tek kızıdır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.