Bir Deli Sevda Oyuncuları Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni proje 2017 yılının nisan ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Şu sıralar bir çok yeni dizi projesiyle gündemde olan Show tv bünyesine ismi Bir Deli Sevda olarak açıklanan yeni diziyide katmaya hazırlanıyor. Hakan İnan dizinin yönetmen koltuğunda otururken senaryosunu ise Korcan Derinsu ve Cihan Çalışkantürk yazıyor. Bir Deli Sevda ilk bölümüyle 5 nisan çarşamba akşamı saat 20:00'da show tv ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Bir Deli Sevda'nın son olarak 3. bölüm fragmanı yayınlanmış fakat yeni bölüm 2 hafta geçmesine rağmen ekranlara gelmemişti. Kanalda oluşan boşluk sebebiyle dizinin devamı için karar verildi. Bir Deli Sevda 3. bölümüyle 9 mayıs salı akşamı tekrar ekranlara gelmeye başladı.

Bir Deli Sevda Dizisi Konusu

İstanbul'un kenar mahallerinden biri olan Telli Kavak'ta annesi Nermin ile birlikte yaşan Cansu'nun amacı öldü bilediği babası Cengiz'den geri kalan hasta annesini daha iyi hayat şartlarında yaşatmaktır. Mahalleden olan arkadaşı Kemal'in kendisine olan aşkını hiçe sayan Bahar beklenmedik bir anda karşılaştığı Mehmet'e aşık olur. Mehmet'in hayatına girişiyle yeniden hayat bulan Bahar geçmişe dair sırların açığa çıkmasıyla hayatı yeniden alt üst olur.



Bir Deli Sevda Dizisi Oyuncuları

Cansu Tosun (Bahar)

26 Ocak 1988 Nürnberg Almanya doğumlu güzel oyuncu 13 yıl bale eğitimi almıştır ve profesyonel olarak fotomodellik yapmaktadır. Son olarak Familya dizisinde Hare karakterine hayat veren Tosun daha önce Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı ve Göç Zamanı gibi dizilerde de rol almıştır.

bir deli sevda cansu tosun kimdir karakteri rolü



Erkan Kolçak Köstendil (Mehmet Gökdeniz)

16 Ocak 1983 Bursa doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Köstendil ilk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi dizisinde yaşamıştır. Daha sonra Güz Sancısı filmiyle kariyerine devam etmiştir. Merhatmet, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Familya gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda mehmet kimdir

Zafer Algöz (Faruk Gökdeniz)

30 Ağustos Ankara doğumlu 55 yaşındaki başarılı oyuncu Bursa Devlet Tiyatrosu'nda eğitim almıştır. Leyla İle mecnun, İntikam, Mihrap Yerinde ve Beni Böyle Sev, Kurtlar Vadisi Pusu, Küçük Ağa ve Hayatımın Aşkı gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda zafer algöz kimdir

Erkan Can (Hulusi)

bir deli sevda erkan can kimdir



Erdinç Gülener (Cengiz Gökdeniz))

46 yaşında İmizr doğumlu başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun olmuştur. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Müfettiş Kane karakterine hayat vermiştir. Kertenkele dizisinde Ünsal Komiser olarak tanınmıştır.

bir deli sevda cengiz kimdir

Cankat Aydos (Kemal)

bir deli sevda kemal kimdir

 

Itır Esen (Şükran Gökdeniz)

Mehmet Esen (Osman)

1958 İstanbul doğumlu oyuncu Mnir Özkul, Altan Erkekli gibi oyuncularla çalışmıştır. Behzat Ç, Yalan Dünya, 20 Dakika gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda mehmet esen kimdir



Esra Kızıldoğan (Nermin)

1980 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Beyaz Gelincik, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Leyla İle Mecnun ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda nermin kimdir

Sermet Yeşil (Şevki)

1977 Eskişehir doğumlu başarılı oyuncu Behzat Ç, Leyla İle Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı ve Gülümse Yeter gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda sermet yeşil kimdir

Deniz Özerman

Zuhal Yalçın (Hafize)

22 Temmuz 1971 İstanbul doğumlu oyuncu Asuman Dabak Tiyatrosunda yer almıştır. Selena, Çiçek Taksi, Kocamın Ailesi ve Aşk Yalanı Sever gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda zuhal yalçın kimdir



Tolga Evren (Orhan Yılmaz)

29 Aralık 1973 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Hayat Türküsü, Köprü, Bir Ferhat İle Şirin Hikayesi, Beyaz Karanfil ve Yeter gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda tolga evren kimdir

Seren Deniz Yalçın (Buket Gökdeniz)

1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünü tamamlamıştır. Unutma Beni dizisinde Ayşegül karakterine hayat vermiştir.

bir deli sevda seren deniz yalçın kimdir

Hikmet Körmükçü (Safiye)

13 Haziran 1952 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Bir İstanbul Masalı, Umutsuz Ev Kadınları, Aramızda Kalsın ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol almıştır.

bir deli sevda hikmet körmükçü kimdir

Devran Volkan Alkan (Gıttin)

Şan Aydemir (Genco)

Destina Başer (Zeynep)

Lal Tayra Bahar (Bahar'ın Küçüklüğü)

Mehmet Çelik (Bahadır)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.