Bir Fırtına Tuttu Bizi Dizi Oyuncuları

O3 medyanın yapımcılığını yaptığı Halit Ergenç'in uzun süredir gündemi meşgul eden yeni dizisinden haberler gelmeye başladı. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in uzun süredir sosyal medyada konuşulduğu dizinin ismi belli oldu. Muhteşem Yüzyıl'da Sultan Süleyman karakterine hayat veren ve Karadayı dizisinde başrol oynayan Bergüzar Korel çifti ilk kez aynı projede buluşuyor.

O3 Medya uzun uğraşlar sonucunda Halit Ergenç'e senaryoyu beğendirmeyi başardı. Halit Ergenç senaryoyu okuduktan sonra teklifi kabul etti. Bir Fırtına Tuttu Bizi  dizisinin ekim ayında kanal d ekranlarında başlaması bekleniyor. Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'in senaryosunu yazdığı ağustos ayında çekimlerinin başlaması beklenen dizi İzmir, İstanbul ve Ege bölgesinde çeşitli yerlerinde yapılacak.



Bir Fırtına Tuttu Bizi Konusu

Osmanlı'da vatanı için kendini siper eden kahraman bir askerin hem vatanı hemde aşkı için olan savaşını konu alıyor...

 

Bir Fırtına Tuttu Bizi Oyuncuları

Halit Ergenç (Cevat)



30 Nisan 1970 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Bergüzar Korel ile evlidir. Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünü bitirmiştir. Ünlü oyuncu ilk olarak Binbir Gece dizisinde yıldızını parlattı. 2006 senesinde bu dizideki rolü ile en iyi erkek oyuncu dalında Kelebek ödülünü kazanmıştır. Babam ve Oğlum, Acı Aşk, Esir Şehrin İnsanları, Baba ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

Bir Fırtına Tuttu Bizi  halit ergenç

Bergüzar Korel (Azize)

27 Ağustos 1982 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın kızıdır. 2009 yılında Halit Ergenç ile evlenmiştir ve evliliğinden Ali Ergenç isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Binbir Gece, Bitmeyen Şarkı, Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı dizilerinde rol almıştır. Kurtlar Vadisi Irak ve Aşk Geliyorum Demez filmlerinde rol oynamıştır.

Bir Fırtına Tuttu Bizi Bergüzar Korel



Onur Saylak (Tevfik)

1977 Ankara doğumlu olan yetenekli oyuncu ilk kez Hatırla Gönül dizisinde başrol oynayacak. 2011 yılında Tuba Büyüküstün ile evliliği bulunan yakışıklı oyuncu Gönülçelen, Hayat Ağacı, Ağır Roman Yeni Dünya gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu son olarak Hatırla Gönül dizisinde rol bulmuştur.

Bir Fırtına Tuttu Bizi  Onur Saylak

Şebnem Hassanisoughi (Rum Şarkıcı)

7 Aralık 1985 İstanbul doğumlu oyuncu 1.72 boyunda 54 kilodadır. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans program eğitimleri almıştır. Firar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan ve Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

Bir Fırtına Tuttu Bizi Şebnem Hassanisoughi

Miray Daner

15 Ocak 1999 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu ilk deneyimini Bez Bebek dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren karakterine hayat verdi. Ayrıca Papatyam ve Merhaba Hayat gibi dizilerde de rol bulmuştur.

Bir Fırtına Tuttu Bizi Miray Daner



Mesut Akusta

52 yaşındaki usta oyuncu Akusta Konya doğumlu olmakla birlikte eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Kurşun Yarası, Çocuklar Ne Olacak?, İpsiz Recep, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır.

bir fırtına tuttu bizi mesut akusta

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.