Bir Nefes Yeter Oyuncu Kadrosu Listesi

2016 aralık ayının başlarında Ankara'nın ünlü semtlerinden birinde çekimleri başlanan yeni projenin çalışmaları devam ediyor. İsmi Bir Nefes Yeter olarak açıklanan yeni film projesinin hikayesi ve konusu henüz bilinmiyor.  BKM'nin yapımcılığını yaptığı bu yeni projenin henüz masa üstü çalışmaları devam ederken şuan için sadece başrol oyuncuları belli oldu. Henüz filmin vizyon tarihi bilinmezken başrolleri için Seçkin Özdemir ve Tuvana Türkay ile anlaşıldı. Bir Nefes Yeter'in vizyon tarihi belli oldu.

Bir Nefes Yeter 13 Ekim'de sinemalarda olacak...



Bir Nefes Yeter Konusu

Filmin konusuyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bir Nefes Yeter Oyuncuları

Tuvana Türkay

3 Ekim 1990 Üsküdar doğumlu genç oyuncu Bulgaristan göçmeni bir ailenin tek kızı olarak doğmuştur. İstanbul'da bir kolejde liseyi bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Ayrılık dizisinde Kevok karakterini canlandırmıştır. Kara Para Aşk dizisinde Bahar karakterini oynamıştır. Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterine hayat vermiştir. Mustafa Ceceli'nin aranjörlüğünde Tuana şarkısını coverlamıştır. Şarkı sözü yazmakta ve beste yapmaktadır. Enbe Orkestrasının albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun parçasını seslendirmiştir.



Seçkin Özdemir

25 Ağustos 1981 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok radyo kanalında sunuculuk yapmış olan Özdemir oyunculuk hayatına 25 yaşında atılmıştır.  Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll gibi reklam filmlerinde rol almıştır. Al Yazmalım dizisinde Özge Özpirinççi ile başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Al Yazmalım'ın yanı sıra Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon Ailem İçin gibi dizilerde de boy göstermiştir.

Zuhal Gencer

Hakkı Ergök



Galip Erdal

Nilüfer Kurt

Coşkun Özmeriç



Mihriban Er 

Bir Nefes Yeter Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.