Keşke Hiç Büyümeseydik Dizi Oyuncuları

Mint Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yeni sezon dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik hazırlıkları büyük bir hızla devam ediyor. Yeni sezonda Show Tv'de başlayacak olan Keşke Hiç Büyümeseydik'in senaryosunu Murat Aras yazıyor. 

Dünyanın En Güzel Kokusu filmlerinin yönetmenliğini yapmış olan ayrıca Doksanlar dizisininde yönetmenliğini yapmış olan Mustafa Uğur Yağcıoğlu dizinin yönetmenliğini gerçekleştirecek. Yeni dizi hakkında detaylar geldikçe haberimizden duyurmaya devam edeceğiz.



Keşke Hiç Büyümeseydik Oyuncuları

Burcu Kara;

1 Mart 1980 Bursa doğumlu güzel oyuncu Buğra Gülsoy ile 1 yıl evli kalmış ve ayrılmıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Haziran Gecesi dizisinde Duygu karakterine hayat vermiştir. Tozlu Yollar (Feraye), Tatar Ramazan (Ebru), Milat (Gökçe) , Kördüğüm (Nihan) gibi dizilerde de rol almıştır.

kördüğüm burcu kara kimdir



Deniz Celiloğlu;

1 Ocak 1986 Bulgaristan doğumlu Deniz Celiloğlu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı'nda eğitimini tamamlamıştır. 3 yaşındayken Bulgaristan'dan Türkiye'ye yerleşmiştir. 2010 yılında Müge Celiloğlu ile nikahlanan yetenekli oyuncu 2013 tarihinde tek celsede boşanmıştır. Celiloğlu Kanıt dizisinde başkomser yardımcısı Selim olarak tanınmıştır. Son olarak ta Siyah Beyaz Aşk dizisinde Yiğit karakterine hayat vermiştir.

Ege Aydan;

15 haziran 1958 Ankara doğumlu Ege Aydan tiyatro yönetmeni, sinema ve dizi oyuncusu olarak bilinmektedir. Ankara Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. Emine Sevda Aydan'ın 2. oğludur. Milli basketbolcu Efe Aydan'ın küçük kardeşidir. Devlet tiyatroları yönetmen kadrosunda görev almaktadır. Usta oyuncu Kavak Yelleri, Binbir Gece, Ömre Bedel, Behzat Ç, Yaprak Dökümü ve Beyaz Yalan gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Kanlı Düğün, Matruşka, Bütün Oğullarım ve Aşk Delisi gibi filmlerde de boy göstermiştir.



Açelya Akkoyun;

Murat Kılıç;

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.