Bodrum Masalı Oyuncuları Konusu

Tmc Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini yaptığı Başar Başaran ve Emre Özdür'ün senaryosunu yazdığı Bodrum Masalı her hafta pazar akşamları ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Gençlerin ilgiyle izlediği dizinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Şevval Sam, Mura Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz gibi isimler bulunuyor. 

Bodrum Masalı Konusu

Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürmekteydi. Otellerinden büyük bir kısmının bulunduğu Bodrum'da gizli bir lilişkisi bulunmaktadır. Evren ard arda verdiği yanlış kararlar doğrultusunda iflasın eşiğine gelmiştir. Ergüven ailesi lüks hayatından vazgeçmek küçük köhne bir otelde yeniden hayata başlamak zorunda kalmıştır. Bütün yaşananlardan ve sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden, hayallerinden, zengin ve güvenli hayatlarından kopacak zorluklarla dolu yeni bir hayata başlayacaklardır. Tatil hayatı yaşadıkları Bodrum onlara hayatın gerçek yüzünü işte şimdi gösterecektir.



Bodrum Masalı Oyuncuları

Aslıhan Gürbüz (Maya)

Diziye Maya karakteriyle katılan Aslıhan Gürbüz Aslı'nın uzun zamandır izine rastlayamadığı annesini canlandırıyor. Aslıhan Gürbüz Yahşi Cazibe dizisinde Cazibe karakteriyle tanınmıştır. Geçtiğimiz sezon Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Halime Sultan karakterine hayat vermiştir.

bodrum masalı maya kimdir



Alperen Duymaz (Ateş): 1992 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.83 boyunda, 73 kilodadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol oynamıştır.
Bodrum Masalı Ateş Kimdir?

Hilmi Cem İntepe (Kelebek): 19 Mayıs 1992 Muğla doğumlu genç oyuncu 18 yaşında kadar Bodrum'da yaşamıştır. 15 yaşından itibaren kendi kendine dans etmeye başlayan oyuncu hiç bir eğitim almadan belli bir seviyeye gelmiştir. Hilmi Cem İntepe henüz 18 yaşında bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Hilmi Cem yarı finalde elenmişti. Daha sonra Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasında şampiyon olarak herkes tarafından tanındı.
Bodrum Masalı Kelebek Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz (Su): 

Serel Yereli (Alara): 1994 İzmir doğumlu genç oyuncu 1.70 boyunda ve 58 kilodadır. 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. Zengin bir ailenin biricik kızı. Ateş'i çok seviyor ama bazen parayı ve gücü bazende sabrı ve aklı ile Ateş'in yanında olacak.Bodrum Masalı Alara Kim_?

Şevval Sam (Yıldız): 11 Kasım 1973 İstanbul doğumlu Şevval Sam, şarkıcı Leman Sam'ın kızıdır. 1993 ve 1999 yılları arasında Metin Tekin ile evlilik yaşamış ve boşanmışlardır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Gülbeyaz, Çocuğun Var Derdin Var, Acayip Hikayeler, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.Bodrum Masalı Yıldız kimdir?

Timuçin Esen (Faryalı): 14 Ağustos 1973 doğumlu Timuçin Esen evliliğinden geriye Ayda Esen isminde bir kız çocuğu kalmıştır. Hacettepe Üniversitesi mezunu olan yetenekli oyuncu Gurbet Kadını, Hırsız Polis, Vicdan ve Gönül İşleri gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Senin Hikayen, Lebirent, Gönül Yarası gibi filmlerde de boy göstermiştir.
Bodrum Masalı Faryalı kimdir?

Murat Aygen​ (Evren): Başarılı oyuncu 29 Ekim 1971 Diyarbakır doğumludur. 43 yaşındaki Murat Aygen Mimar Sinan Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Bir kaç dizi ve filmde rol alan Murat Aygen en popüler dizilerden birtanesi olan Medcezir dizisinde Faruk Beylice karakteri ile göz doldurmuştu.
Bodrum Masalı Evren kimdir?

Sinan Bengier: (Haydar) 1948 Ankara doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yer almıştır. 1995 yılında BKM oyuncularına geçti ve bazı filmlerde rol aldı.  Bir Demet Tiyatro, Olacak O Kadar, Çılgın Bediş gibi dizilerde rol almıştır.

bodrum masalı sinan bengier kimdir?

Kuzey Işıkları

Aslı'nın gizli hayranıdır.

bodrum masalı kuzey

Toprak Sağlam (Gözde): 9 Ekim 1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı tiyatro bölümü bölümünü birincilikle bitirdi. Cemile, Hicran Yarası, Yerden Yüsek, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı, Kara Ekmek gibi dizilerde rol almıştır.
Bodrum Masalı Gözde Kimdir?

Ezgi Şenler (Aslı): 

Bora Cengiz (Cenk): 

Ebru Unurtan (Ceyda)Bodrum Masalı Ceyda Kimdir?

Kaan Çakır (Cahit): 1 Şubat 1977 İstanbul doğumlu oyuncunun Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü bulunmaktadır. İstanbul Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bir İstanbul Masalı, Kara Ekmek ve Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol almıştır.Bodrum Masalı Cahit Kimdir?

Serhan Onat (Uzay): 1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.80 boyunda ve 79 kilodadır. Saç rengi kumral ve yeşil gözlüdür. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Murat'ın gençliğini canlandırmıştır.Bodrum Masalı Uzay Kimdir?

Yener Gürsoy (Gönenç): 26 Mart 1974 Ağrı doğumlu oyuncu 2010 ve 2011 yıllarında İpek Tuzcuoğlu ile evliliği bulunmaktadır. Arka Sokaklar, Parmaklıklar Ardında, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Uçurum, Kızıl Elma, Kaçak ve Yeşil Deniz dizilerinde rol almıştır.

Zehra Yılmaz (Rana)

Bodrum Masalı Rana Kim?

Nazlı Kar (Şule)

Bodrum Masalı Şule Kim?

Cemalettin Çekmece (Asım)

Bodrum Masalı Asım Kim?

Tülin Yazkan (İpek)

Bodrum Masalı İpek Kim?

Tugay Bahşi​ (Mert)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.