Bodrum Masalı Faryalı Öldü Mü?

Bodrum Masalı'nın 42. bölüm sezon finali fragmanında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Faryalı karakteri ayrılıyor mu? Sezon finali bölümü fragmanında her şey yolunda giderken düğün günü Faryalı Yıldız'a açılmak için hazırlanırken sırtından vuruluyor. Faryalı için herkes çok üzülüyor peki Faryalı senaryo gereği sezon finalinde ölerek ayrılıyor mu? Faryalı yeni sezonda olacak mı? Timuçin Esen Bodrum Masalı'nın 2. sezonunda yer alacak mı? İşte bu soruları sizler için cevaplamaya çalıştık. Tahminlerimize göre fragmanda pek görüntü verilmese de Faryalı vurulur sezon finali olduğu için Timuçin Esen'in canlandırdığı karakterin diziden ayrılması muhtemelen doğru olabilir ve gençlik dizisi olarak dizi yayın hayatına yeni sezonda devam edebilir.

Kanal D ekranlarının sezon başından itibaren yayınlanmaya başlayan dizinin başrol oyuncusu için Timuçin Esen ile anlaşmaya varıldı. Timuçin Esen ilk olarak Uğur Yücel ile birlikte oynadığı Hırsız Polis dizisindeki performansı ile tanınmıştır. Yetenekli oyuncu daha sonra Vicdan ve star tv ekranlarında yayınlanan Gönül İşleri dizisinde rol almıştı. Bodrum Masalı dizisinde Faryalı karakterine hayat veren Timuçin Esen diziden ayrılıyor mu?



bodrum masalı faryalı öldü mü timuçin esen diziden ayrıldı mı

Timuçin Esen (Faryalı)

14 Ağustps 1973 doğumlu Timuçin Esen evliliğinden geriye Ayda Esen isminde bir kız çocuğu kalmıştır. Hacettepe Üniversitesi mezunu olan yetenekli oyuncu Gurbet Kadını, Hırsız Polis, Vicdan ve Gönül İşleri gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Senin Hikayen, Lebirent, Gönül Yarası gibi filmlerde de boy göstermiştir.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.