Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Oyuncuları Kimler

Ahmet Ümit'in yazarı olduğu Beyoğlu Rapsodisi isimli kitabından esinlenilerek hayata geçen Boğaziçi Rapsodisi çok yakında Kanal D ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Elizi Yapım ve Özlem Durak'ın yapımcılığını üstlendiği Deniz Dargı ve Cenk Bogatur'un senaryosunu yazdığı, Güzide Balcı'nın yönetmenliğini yaptığı Boğaziçi Rapsodisi oyuncu kadrosunda Mine Tugay, Serhat Tutumluer, Ege Aydan, Ayçin İnci ve Başak Daşman gibi önemli isimler yer alıyor.

Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Konusu

Savcı babası ve annesini bir kazada kaybettikten sonra amcasının yanına yerleşen üniversite öğrencisi Ömer'in tetikleyici hikayesi konu ediliyor. Son anda yaşama tutuan Ömer büyük bir iş adamı olan amcası Kemal Koşaner'le birlikte İstanbul'a taşınacak ve onun Boğaz'daki yalısında yepyeni bir hayata başlayacak. Ömer'in yalıdaki varlığı sadece Koşaner ailesini değil tüm Boğaziçi'nde oturanların hayatında büyük değişikliğe sebep olacak. Yeni hayatına alışmaya çalışan ömer arkasından kuyusunu kazan kuzeni Kaan'la da başa çıkmaya çalışacak.



Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Oyuncuları

Mine Tugay

28 Temmuz 1978 yılında Konya'da dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans eğimini tamamlamıştır. Medcezir dizisinde Ender Serez karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Ayrıca İstanbul Alemi programında İremsu karakteriyle çok sevilmiştir. Yalan Dünya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Behzat Ç, Kalp Hırsızı, Paramparça ve Çilek Kokusu gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Serhat Tutumluer

29 Haziran 1972 Eskişehir doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ezgo Gelin, Ay Işığı, Kül ve Ateş, Umutsuz Ev Kadınları ve Filinta gibi dizilerde rol oynamıştır.



Ege Aydan

15 haziran 1958 Ankara doğumlu usta oyuncu opera sanatçısı ve oyuncu Emine Sevda Aydan'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Devlet tiyatroları kadrosunda yönetmen olarak görev almaktadır. Milli baketbolcu Efe Aydan'ın küçük kardeşidir. Yaprak Dökümü, Kavak Yelleri, Ömre Bedel, Behzat Ç, Binbir Gece ve Beyaz Yalan gibi dizilerde rol almıştır.

Ayçin İnci

3 Mayıs 1980 yılında dünyaya gelen oyuncu Üsküdar Lisesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2007 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenmiş 2012 yılında boşanmıştır. Oğlum İçin, Mor Menekşeler, Salih Kuşu, Ne Diyosuun, Canavar Gibi Frankenstein gibi yapımlarda rol almıştır.



Başak Daşman

10 Nisan 1981 İstanbul doğumlu güzel oyuncu bir süre Sinan Albayrak'la evli kalmıştır. Parmaklıklar Ardında, Avrupa Avrupa, Çemberimde Gül Oya,İntikam ve Rüzgarın Kalbi gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Yüz Yüze dizisinde Emel karakterine hayat vermiştir.

Boğaziçi Rapsodisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.