Börü Dizisi Oyuncuları Konusu

Alper Çağlar'ın yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğii yaptığı Börü dizisi yayın hayatına başladı. Can Emre ve Cem Özüduru'nun kamera arkasına geçtiği Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul ve Mesut Akusta gibi isimleri kadrosunda bulunduran Börü 28 şubat çarşamba günü itibariyle her hafta çarşamba akşamları yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Börü Dizisi Konusu

Polis Özel Harekat'ın seçilmiş taaruz timlerinden biri olan 34 50 telsiz kodlu ekibi Börü'nün 2014 yılında Diyarbakır'da başlayan hikayesi konu ediliyor. Dertleriyle kahramanlıklarıyla ve vatan uğruna feda etmeye hazır yaşamlarıyla Börü kendi sıkıntılarına rağmen asla pes etmeyenlerin savaşıdır. Gizemli akademi birincisi olan bir çaylağın time katılmasıyla Türkiye'nin en tehlikeli dönemden geçtiği bu zamanda Börü ancak birbirlerine sıkı tutunarak ayakta kalabilecektir.



Börü Dizisi Oyuncuları

Ahu Türkpençe (Asena Tümer)

2 Ocak 1977'de Samsun'da hayata gözlerini açan güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğtimini yapmıştır. Bir İstanbul Masalı dizisi sayesinde tanınmaya başladı. İspanyolca öğrenen Türkpençe İtalya'da yaşamak istiyor, tango dersleri alıyor. Evlenmeyi düşünmüyor fakat sevgilisi bulunuyor. Karamel, Hicran Sokağı, Elveda Rumeli, Kaybedenler Kulübü, Vicdan ve Dağ 2 gibi yapımlarda yer almıştır.

Serkan Çayoğlu (Kaya Ülgen)

31 Mayıs 1987 aslen İstanbul'lu fakat Almanya doğumlu oyuncu 1.85 boyunda ve 85 kilodadır. İkizler burcu olan Çayoğlu Alman Üniversitesi Ekonomi bölümünü tamamlamıştır. Sevgilisi bulunmamaktadır ve evli değildir. Hande Yener'in Ya Ya Ya klibinde oynamış daha sonra Kiraz Mevsimi isimli yaz disinde başrolde yer alarak tanınmış ve beğenilmiştir. Zeytin Tepesi, Kuzey Güney ve Hayatımın Aşkı gibi projerde yer almıştır.



Fırat Doğruloğlu (Behçet Orbay)

6 Temmuz 1974 Hatay iskendur doğumlu oyuncu yengeç burcudur. İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünü kazanmıştır fakat Bilgi Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiş ve bitirmiştir. Haneler isimli dizide Kadi İnanır'un canlandırdığı Yaban karakterine hayat vermiştir. Dağ filminde Yaşar Yzb. karakteriyle tanınmıştır. Canım Ailem, Bez Bebek, Acemi Cadı ve Galip Derviş gibi projelerde yer almıştır.

börü fırat doğruoğlu kimdir

Emir Benderlioğlu (Turan Kara)

28 Ekim Ankara doğumlu 37 yaşındaki başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim almıştır. Hobilerinden biri fotoğrafçılıktır. 1.84 boyunda ve 75 kilodadır. 2010 yılında Ceren Şekerci ile evlenmiştir. Yer Gök Aşk, Galip Derviş, Yalan Dünya, Osmanlı Tokadı, Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır. Deli Dumrul filmiyle tanınmıştır.

cesur yürek serdar kazancı kimdir



Murat Arkın (Kemal Boratav)

4 Mayıs 1975 doğumlu başarılı oyuncu Koç Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Deniz Hanım ile evliliği bulunmaktadır. Gani Müjde'nin yazdığı Pis Yedili dizisinde Öğretmen Murat karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Daha sonra Harem, Altın Horoz ve Dağ 2 projelerinde yer almıştır.

börü murat arkın kimdir

Ahmet Pınar (Barbaros Çepni)

20 Ağustos 1972 İstanbul doğumlu oyuncu Selamsız Bandosu, Milat ve Dağ 2 gibi projelerde yer almıştır.

börü ahmet pınar kimdir

Mesut Akusta (İrfan Aladağ)

52 yaşındaki usta oyuncu Akusta Konya doğumlu olmakla birlikte eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Kurşun Yarası, Çocuklar Ne Olacak?, İpsiz Recep, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır.



Can Nergis (Tolga Erlik)

1985 İzmir doğumlu olan Can Nergis eğitimini Avusturalya ve Çin'de tamamlamıştır. Yeşil gözlü olmasıyla birlikte yakışıklılığıyla da dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Her Şeye Rağmen dizisinde gösterdiği performansla tanınıyor. Her Şeye Rağmen dizisinin yanı sıra Dila Hanım, Paşa Gönlüm ve Arka Sokaklar dizisinde de rol oynamıştır.

Armağan Oğuz (Ayı Murat)

Ozan Ağaç (Baran Harput)

Bedii Akın (Ömer Tunç)

Tan Altay



Gürol Tonbul

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.