Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Fox tv ekranlarında yeni bir sitcom dizisi yayınlanmaya başladı. Yapımcılığını sektöre yeni giriş yapan 25 Film şirketinin üstlendiği İlk Buluşma ve Deli Gönül projeleriyle yaz sezonunda dikkatleri üzerine çekmişti. Murat Kaman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Zeynep Karakaşoğlu senaryosunu yazdığı, Elif Bilgin ve Kamuran Süner'im kaleme aldığı Bu Sayılmaz isimli projenin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ gibi isimler yer alıyor. Yepyeni sitcom tarzıyla ve komedi yüklü senaryosuyla Bu Sayılmaz 9 ağustos çarşamba itibariyle her hafta çarşamba akşamları fox tv ekranlarında buluşuyor.

Bu Sayılmaz Dizisi Konusu

Sayılmazlar ailesi karşımızda. Büyük abla Melek Sayılmaz, abi Armağan Sayılmaz ve kız kardeşler Biricin ve Cansın Sayılmaz'dan oluşan aile İstanbul'da sıkıcı sıradan bir hayat sürmektedir. Melek Sayılmaz'ın şimdiye kadar tek hayali, tek başına büyüttüğü kardeşlerindne kurtulmak ve böylece hep hayal ettii Bodrum'a ilk otobüsle kaçabilmektir. Fakat sivri dilli hep hazır cevap kardeşlerinden illallah eden Melek Ablamız'da pek sütten çıkmış ak kaşık değildir. 



Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncuları

Binnur Kaya (Küçük Semiha)

19 Nisan 1972 Ankara doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne sanatları mezunudur. BKM oyuncu kadrosuna katılmış ve daha sonra Avrupa Yakası dizisiyle tanınmaya başlamıştır. Abuzer Kadayıf, İnşaat, Küçük Kıyamet gibi projelerde yer almıştır.

Settar Tanrıöğen (Cengiz)

15 Temmuz 1962 Denizli doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Babam Sağolsn, Yangın Var, Urfalıyam Ezelden, Hayalet Dayı ve Saklı gibi projelerde yer almıştır. Son olarak trt 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Baba Candır'da baba Salih karakteriyle daha büyük kitlelere hitap etmiştir.



Mustafa Üstündağ (Armağan Sayılmaz)

11 Şubat 1977 Mersin doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Muro karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Daha sonra Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filminde başrol oynamıştır. Deli Dumrul, Kurtlar Kuşlar, Kutsal Damacana 2, Cümbür Cemaat Aile, İzmir Çetesi, Bu Son Olsun, Merhamet ve Bana Sevmeyi Anlat gibiprojelerde yer almıştır.

Nergis Öztürk (Melek Sayılmaz)

1 Ocak 1980 Bursa doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Doktorlar, Hatırla Sevgili, Kara Yılan ve Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol oynamıştır.



Derya Şensoy (Cansın Sayılmaz)

7 Şubat 1990 İstanbul doğumlu oyuncu 1.72 boyunda ve 61 kilodadır. Göz rengi mavi ve saç rengi sarıdır. Seçkin Özdemir'le ilişkisi bulunmaktadır. Doktorlar, Hesapta Aşk ve Mayıs Kraliçesi gibi projelerde yer almıştır.

Burak Satıbol (Belediye Başkanı Azimet)

25 Mayıs 1979 doğumlu oyuncu 1.80 boyunda ve 115 kilodadır. Ankara Üniversitesi Dil Coğrafya bölümü mezunudur. Mahşer-i Cümbüş isimli tiyatro topluluğunun kurucusudur. İşler Güçler, Düğün Dernek, Fabrika Kızı gibi projelerde yer almıştır.

Sadi Celil Cengiz (Çırağan)

1 Şubat 1983 Samsun doğumlu oyuncu kova burcudur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Hilal Cengiz ile evliliği bulunmaktadır. İşler Güçler dizisiyle tanınmaya başlamış daha sonra Nadide Hayat, Kara Bela, Kardeş Payı, Sürgün İnek, Behzat Ç gibi projelerde yer bulmuştur.

Hakkı Ergök (Cenap Bey)



Erol Taşçı (Dede Sayılmaz)

Dilşah Demir (Biricik Sayılmaz)

Ruhsar Gültekin (İlayda)

Ceren Soylu (Safiye)

Bala Atabek (Naime)

Fulden Akyürek (Vicdan)



Muharrem Bayrak (Hayri)

Eray Kaman (Şeref)

Ceren Kadayıfçı (Eleman)

İhsan İlhan (Keyfimin Kahyası)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.