Bu Şehir Arkandan Gelecek Ne Zaman Başlıyor?

Dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? neden yayınlanmadı? bitiyor mu? gibi soruları duyar olduk. 26 nisan perşembe akşamı ekranlara gelmesi beklenen Bu Şehir Arkandan Gelecek'in 16. yeni bölümü yayınlanmayacak.  Atv ekranlarında çarşamba akşamı Başakşehir - Fenerbahçe maçı yayınlanacağı için Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümüyle 26 nisan'da değil 3 mayıs'da izleyicileriyle buluşuyor.

Ekim ayında Ay Yapım'ın yaptığı açıklama sonucunda ortaya çıkan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin çekimleri ekim ayında başladı. Kerem Bursin ve Gürkan Uygunun başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu ve cast çalışmaları tamamlanmak üzere. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yayın tarihi belli oldu. Bu Şehir Arkandan Gelecek ilk bölümüyle 4 ocak 2017 çarşamba akşamı saat 20:00'da ekranlara gelmeye başlamıştı. 



bu şehir arkandan gelecek hangi kanalda hangi gün saat kaçta ne zaman 

Tahminlerimize göre 2017 yılının başlarında yani Ocak ayında show tv ekranlarında yer alması bekleniyor. Dizi hakkında detaylar belli olduğunda yazının devamında paylaşacağız...

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.