Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi Oyuncuları

Atv'nin yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek ilk bölümü 4 Ocak 2017'den itibaren çarşamba akşamları yayınlanmaya başladı.. Başrollerinde Gürkan Uygun, Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrollerini paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor Çağrı Lostuvalı ise yönetiyor.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Konusu

1992 doğumlu 5 dil bilen ve kendini önce gemiciliğe daha sonra dövüşe adamış Şili vatandaşı yani Ali Simiht'i Kerem Bursin canlandırıyor. Dizinin ana karakteri olan Ali Simiht bu gemide en büyük desteği aldığı Rauf sayesinde bahis üzerine dövüş oyunlarına katılarak kendine ek gelir elde etmektedir. Geminin aşçısı Rauf Ali'yi bir kasanın içinde bulmuş ve daha sonra onu ellerinde büyütmüş şimdi ise İstanbul'a geri dönüş vaktidir. Fakat bu durum Ali için tam bir faciadır çünkü babası sandığı geminin sahibi Mithat Mirkelamoğlu annesi Emine'yi kaçmaya çalışırken adamları tarafından öldürtmüştür.



Annesi öldürülürken o bir kayığa saklandığı için sağ kalmış ve Rauf'un elinde büyümüştür. Babasının zengin ve alımlı kızı Pelin henüz 23 yaşındadır ve zorla evlendirilmesi istenmektedir. Düğün hazırlıkları sürmekteyken 23 yaşında henüz bu evliliği yapmak istememekte ve babasının inadına bir dans yarışmasına katılmaya hazırlanmaktadır. Ta ki babasının nüfuzunu kullanarak o yarışmadan çıkartılana kadar. Gemideki malın sahini Mithat Mirkelamoğlu kaptanı karşılamak için limana gelir. Ali içinde hiç bulunmak istemediği İstanbul'a gelmek bir hayli güçtür.

Pelin babasının kendi ismini dans yarışmasından çıkardığını öğrenince ona karşı çıkmak için limana gider. Pelin babası Mithat Mirkelamoğlu'na bütün mal ve mülkünden vazgeçtiğini söyleyip limandan ayrılmak üzereyken Ali'nin önünde düşürdüğü dans ayakkabılar yeni bir hayatın müjdeleyicisi olacaktır. Genç kızın peşinden giden Ali 20 yıldır köşe bucak kaçtığı İstanbul'da geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Oyuncuları

Avni Yıldırım (Ali'nin Hocası)

5 Ağustos 1991 Sivas doğumlu profesyonel boksördür.



bu şehir arkandan gelecek avni yıldırım kimdir

Kerem Bursin (Ali Smith)

4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu genç oyuncu Serenay Sarıkaya ile sevgilidir. Güneşi Beklerken dizisinde Kerem Sayer, ve Güneş Sayer rolleriyle akıllarda yer edinmiştir. Daha sonra Ulan İstanbul ve Şeref Meselesi gibi dizilerde rol almıştır. Lipton, Turkcell Super Online ve Mavi reklamlarında boy göstermiştir.

bu şehir arkandan gelecek kerem bursin kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu (Derin); 

29 Ekim 1989 Berlin doğumlu Leyla Tuğutlu 2008 Türkiye güzeli model ve oyuncudur. 25 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalioğlu'nun başrol oynadığı Mahir karakterinin kız kardeşi Songül olarak rol almıştır. Günce ve İçimdeki Ses filmlerinde başrol oynamıştır.

bu şehir arkandan gelecek saadet ışıl aksoy kimdir



Gürkan Uygun (Şahin Vargı);

Gürkan uygun, 27 mayıs 1974 İzmit doğumlu Türk oyuncudur. Aslen memleketi Ordu'dur. Gürkan uygun ilk olarak 1996 yılında dizi oyunculuğuna adım attı. Şimdiye kadar Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi Pusu, Kaçak gibi dizilerde yer aldı. Oyunculuk kariyerinde zirveye çıktığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Memati Karakteri ile oldukça ün kazandı.

bu şehir arkandan gelecek şahin vargı kimdir?

Osman Alkaş (Rauf)

Burak Tamdoğan (Tekin)

1 ocak 1971 Ankara doğumlu Burak Tamdoğan Ankara Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Küçük Kadınlar, Geniş Aile, Yamak Ahmet, Kara Para Aşk gibi dizilerde rol alan Tamdoğan Temel ile Dursun İstanbul'da filminde de rol oynamıştır.

bu şehir arkandan gelecek burak tamdoğan kimdir

Seda Akman (Belgin)

Nilperi Şahinkaya

bu şehir arkandan gelecek nilperi şahinkaya kimdir



Defne Kayalar

7 Mayıs 1975 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi'ni tamamlamıştır. Oyunculuk kariyeri boyunca Uğur Yücel ile çalışmıştır. 2014 yılından itibaren Ali Bilgin ile evliliği bulunmaktadır. Alacakaranlık, 20 Dakika, Keskin Bıçak ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncuyu son olarak Delibal filminde izlemiştik.

bu şehir arkandan gelecek defne kayalar kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.