Çalgı Çengi İkimiz Filmi Fox Tv'de Ekranlara Geliyor

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı Çalgı Çengi İkimiz fox tv ekranlarında yer alacak. Yine Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini yaptığı Çalgı Çengi 2 (İkimiz)'in senaryosunu da Selçuk Aydemir yazdı . Ayrıca Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yanı sıra Bora Akkaş ve Cahit Gök gibi önemli isimlerde filmde rol alıyor. Çalgı Çengi İkimiz filmi 13 ocak 2017'de sinemalarda vizyona girmişti.

Çalgı Çengi İkimiz 4 aralık 2017 pazartesi akşamı saat 20:00'da tv de ilk kez fox tv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.



Çalgı Çengi 2 (İkimiz) Konusu

Çalgı Çengi ilk filminde tesadüfen mafya ile başlarını belaya sokan iki kafadar filmin 2. serisinde sürdürdükleri hayatı geride bırakıp yola mafya ile devam edecekler gibi görünüyor. 



Çalgı Çengi 2 (İkimiz) Oyuncuları

Ahmet Kural

10 Kasım 1982 Kütahya doğumlu başarılı oyuncu Altın Kelebek Pantene En İyi Erkek Komedyen ödülüne sahiptir. Selçuk Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesi'nde master yapmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi görmüştür. İlk oyunculuk deneyimini Fikrimin İnce Gülü dizisiyle yaşamıştır. Bir Bulut Olsma, Evimin Erkeği, Elde Var Hayat, Behzat Ç, İşler Güçler ve Kardeş Payı gibi dizilerde rol oynamıştır. Memleket Meselesi, Memleket Meselesi, Düğün Dernek, Oflu Hoca'nın Şifresi ve Düğün Dernek 2 Sünnet filmlerinde rol almıştır.

Murat Cemcir



30 Kasım 1976 Tokat Niksar doğumlu başarılı oyuncu Takva ve Yeraltı filmlerinde yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. Üsküdar'a Giderken ve Ramazan Güzeldir komedi dizilerinde ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ahmet Kural ile birlikte oynadığı Çalgı Çengi dizisinde performansı ile büyük beğeni toplamıştır. Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv bölümü mezunudur. Bir Bulut Olsam, Küstüm Çiçeği, Behzat Ç, İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde rol almıştır. Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2 filmlerinde Ahmet Kural ile birlikta başrol oynamıştır.

Ayhan Taş

25 Haziran 1971 Adana doğumlu yetenekli komedi oyuncusu Ankara Üniversitesi DTFC bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Mahşer-i Cümbüş tiyatro grubunu kurmuştur. Anında Görüntü Show programıyla ekranlara gelmilştir. Kardeş Payı, İşler Güçler gibi dizilerde rol almıştır, Ayrıca Yusuf Yusuf ve Çarşı Pazar gibi filmlerde rol bulmuştur.

Tuna Orhan

21 Ocak 1966 Ankara doğumlu başarılı oyuncu MSÜ Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Sonradan Görme, Tatlı Hayat, Yarım Elma, Gönülçelen, Elveda Rumeli ve Yalan Dünya gibi dizilerde rol almıştır.



Bora Akkaş

12 Ekim 1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu Gönlümdeki Köşk Olmasa filmiyle Altın Portakal ödülü kazanmıştır. Boynu Bükükler, Bebek İşi, Her Şey Yolunda Merkez, Unutma Beni ve Yağmur Zamanı gibi dizilerde rol almıştır. Taş Mektep, Kocan Kadar Konuş, Çalgı Çengi, Memleket Meselesi ve Geniş Aile Yapıştır gibi filmlerde boy göstermiştir.

çifte saadet bora akkaş

Cahit Gök

7 Ekim 1981 Bingöl doğumlu yetenekli oyuncu Anadalu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Sevdaluk, Urfalıyam Ezelden, Ezel, Av Mevsimini, Bir Bulut Olsam ve Fırtına gibi dizilerde rol almıştır.

Çalgı Çengi 2 (İkimiz) Film Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.