Çarpışma Dizisi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir

2017 sezonunda Ufak Tefek Cinayet'i Star Tv'ye, Çukur dizisini ise Show tv'ye hazırlayan Ay Yapım yeni projesinin hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Senaryosunu Ali Aydın'ın kaleme aldığı Çarpışma dizisi başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Elçin Sangu yer alacak. Çarpışma dizisinin yönetmenliğini ise Uluç Bakyraktar üstlendi.

4 aracın çapışmasıyla başlayan kazada nefes nefese yaşanan olayların anlatılacağı dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Kadir isimli polisi,Alperen Duymaz hapishaneden yeni çıkmış olan Kerem isimli hırsızı, Melisa Aslı Pamuk ise Zeynep'in avukatı Cemre'yi, Elçin Sangu'yu ise kazadaki sürücelerden bir kız çlocuğu sahibi olan Zeynep'i canlandıracak.



Çarpışma Dizisi Oyuncuları

Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı);

27 Ekim 1983 Adana doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ Best Model Of Türkey seçilmesiyle adını duyurmuştur. Yakışıklı oyuncu önce basketbol daha sonra modellik ve son olarak oyunculuğa kendini adamıştır. Kuzey Güney dizisi ile çıkış yakalayan Kıvanç Tatlıtuğ o yıllarda 5 sene üst üste en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi olmuştur. Tatlıtuğ son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrol oynamış fakat dizi beklentinin altında kalmıştır.

kıvanç tatlıtuğ



Elçin Sangu (Zeynep Tunç);

11 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu güzel ve genç oyuncu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteriyle tanınmıştır. Mersin Üniversitesi Opera bölümünü tamamlamıştır. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde burslu okumaya başlamış fakat müziğe yoğunlaşma sebebiyle okulu bitirmeden ayrılmak durumunda kalmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol bulmuştur.

Melisa Aslı Pamuk (Cemre Gür):

13 Nisan 1991 Hollanda doğumlu 1.79 boyundaki genç oyuncu eğitimini dışarıda tamamlamıştır. Amsterdam Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu siyah saçlı, kahverengi gözlüdür ve 58 kilodadır. 2011 yılında İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışmasında güzellik kraliçesi 1.si olmuştur. Pamuk, Yer Gök Aşk, Ulan İstanbul, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır. Güzel oyuncu en son Kara Sevda dizisinde Asu karakterini canlandırmıştır.



melisa aslı pamuk kara sevda

Alperen Duymaz (Kerem Korkmaz);

Genç oyuncu 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile tanınan Duymaz son olarak ise Show Tv'de izlenme rekorları kıran Çukur dizisinde Emrah karakterine hayat vermiştir. Daha önce ise Kanal D'nin gençlik dizisi Bodrum Masalı dizisinde Ateş karakterine hayat vermiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. 

alperen duymaz

Rojda Demirer (Belma);

12 Temmuz 1979 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur.  2002 ve 2008 yılları arasında Trabzon Devlet tiyatrosunda görev almıştır. Geniş Aile dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. Alev Alev adlı dizide İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Hande Soral ile birlikte başrolleri paylaşmıştır. Elde Var Hayat, Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm gibi dizilerde rol oynamıştır.



Onur Saylak (Veli);

1977 Ankara doğumlu olan yetenekli oyuncu ilk kez Hatırla Gönül dizisinde başrol oynayacak. 2011 yılında Tuba Büyüküstün ile evliliği bulunan yakışıklı oyuncu Gönülçelen, Hayat Ağacı, Ağır Roman Yeni Dünya gibi dizilerde rol almıştır. Vatanım Sensin 1. sezonunda Miralay Tevfik'i 2.sezonda ise Yanık Efe karakterini canlandırmıştı.

Sevtap Özaltun,

12 Eylül 1984 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ulan İstanbu, A.Ş.K, Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Canım Ailem gibi dizilerde rol almıştır.



İsmail Demirci,

13 Kasım 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Bilgisayar programcılığı okumuş ve bilgisayar programcısı olarak mezun olmuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde erkan karakterini canlandırmıştır. Anneler ile Kızları, Fabrika Kızı, Serçe Sarayı, Babaların Babası, Muhteşem Yüzyıl ve Posta Kutusu gibi yapımlarda yer bulmuştur.

Hakan Kurtaş

1988 İzmir doğumlu genç oyuncu bir çok ödüle sahiptir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir Çocuk Sevdim, Ezel ve A.Ş.K dizilerinde rol almıştır.

Erkan Can

Mustafa Uğurlu (Selim);

25 kasım 1955 Karaman doğumlu usta oyuncu Ahmet Uğurlu'nun kardeşidir. Kader, Bir Zamanlar Osmanlı, Galip Derviş, Düşler ve Umutlar gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak İçerde diziside Yusuf Müdür karakteriyle izlemiştik.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.